Hrvatski radio

Drugi program

Školski sport u programu ponedjeljkom

17.12.2015.

13:18

Autor: Nataša Mikas

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Priča o uspješnim sportašima i njihovim predanim profesorima odvodi nas ovaj put u Sisak. Njihova postignuća donijela su ima titulu sportski najuspješnije škole u županiji, a mladi talentirani sportaši stigli su čak do Sjeverne Koreje.Poslušajte emisiju o sportašima sisačke Osnovne škole Viktorovac.

Svakog ponedjeljka u sklopu emisije Sportski mikrofon možete slušati  rubriku o školskom sportu. Mi smo je nazvali “Mali sportski mikrofon“ i u njoj u 10-ak radijskih  minuta govorimo o temama iz školskog sporta. MSM zajednički ostvaruju Hrvatski školski sportski savez i Drugi program Hrvatskoga radija. U emisiji vam predstavljamo  profesore,  učenike i roditelje koji će iz svog kuta pokušati prenijeti poruku o tome zašto je školski sport dobar i važan, ne samo za one koji se njime bave, već i za društvo u cjelini.  Hrvatski školski sportski savez i urednici emisije potruditi će se da se u emisiji čuje glas iz svih županija.

Više o predstavljenim školama i arhivu dosadašnjih emisija pogledajte na  linku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.