Hrvatski radio

Drugi program

Radio most - Drugi program Hrvatskoga radija

23.07.2022.

15:33

Autor: HR2

Radio most - Drugi program Hrvatskoga radija

Radio most - Drugi program Hrvatskoga radija

Foto: Hrvatski radio / HRT

Ovoga utorka, 26. srpnja, od 08:00 budite uz Hrvatski radio i ne propustite Radio most - cjelodnevni program uživo u povodu otvorenja Pelješkog mosta koji vode Darija Mikulandra Žanetić, Slobodan Nano Vlašić, Krešimir Gotlin i Andro Tomović.

Uz poznate glasove, urednike i voditelje te mnogobrojne goste, družit ćemo se uživo do 19:00 na frekvencijama Radio Dubrovnika i 2. programa Hrvatskoga radija, na društvenim mrežama i internetskim stranicama.

Naši mnogobrojni gosti tijekom cijelog dana otkrivat će brojne detalje o viteškim igrama, vinima, turizmu, hotelijerstvu, solani, školjkama i naravno Pelješkom mostu – mostu koji spaja Hrvatsku.Budite i vi dio jedinstvenog spektakla. Radio most, 26. srpnja, slušajte na našim frekvencijama - Radio Dubrovniku, 1. programu Hrvatskoga radija i 2. programu Hrvatskoga radija, a pratite na našim društvenim mrežama i internetskim stranicama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.