Hrvatski radio

Drugi program

Zlatan Skalicki dobilo priznanje ''Suncokret ruralnog turizma''

27.12.2017.

09:22

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Urednik i voditelj Zlatan Skalicki, emisija Sunčani sat i Drugi program Hrvatskoga radija dobili su priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj Klub članova Selo. Udruga je dodjelom nagrada i priznanja svečano obilježila 20 godina svojega rada.

Nagrađeni urednik, novinar i voditelj Hrvatske radiotelevizije Zlatan Skalicki izjavio je u povodu priznanja kako ga ono osobito veseli jer smo na kraju godine u kojoj je obilježena 45. godišnjica prvoga emitiranja emisije Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Sunčani sat. „Tim više me veseli ovo posebno priznanje. Uvijek je lijepo primiti nagradu a ova jednako pripada kolegama koji su prije mene uređivali tu emisiju, kao i kući u kojoj radim. Davno sam rekao da je u turizmu najvažnije pričati priču. Očito su nas na kraju obljetničarske godine prepoznali i nagradili priznanjem“, rekao je Zlatan Skalicki.

Suncokretom ruralnog turizma promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma. Svečanost je održana jučer u zagrebačkome hotelu Academia.

Emisiju Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Sunčani sat možete slušati petkom od 14.00 a emisija je dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.