Hrvatski radio

Drugi program

DJ MAX završio uspješnu sezonu na Ibizi s intervjuom u časopisu ND Mag

28.10.2019.

14:32

Autor: Ognjen Grošić

DJ MAX završio uspješnu sezonu na Ibizi s intervjuom u časopisu ND Mag

DJ MAX završio uspješnu sezonu na Ibizi s intervjuom u časopisu ND Mag

Foto: - / -

DJ MAX, autor i urednik emisije Dobro došli u klub, koja se emitira subotom u 23 sata na Drugom programu Hrvatskog Radija, završio je uspješnu sezonu na Ibizi s intervjuom u printanom izdanju časopisa ND Mag.

Listopadsko izdanje ovog mjesečnika obrađuje zanimljive teme i događaje. Amsterdam Dance Event, DJ Awards, Burning Man…,  odnosno Eco Mobility, Tulum…, dio su bogatog sadržaja koji uključuje i intervju na dvije stranice našeg kolege, DJ MAX-a.
 
Ove godine, DJ MAX je bio rezident na Ibizi i radijsku emisiju Dobro došli u klub dodatno internacionalno osnažio serijom od devet Welcome To the Club Pool Party-a, u radoblju od 17. srpnja do 11. rujna.
 
Objava intervjua u ND Mag-u zaokružila je DJ MAX-ovu uspješnu ljetnu sezonu te dodatno proširila priču o Drugom programu i emisiji Dobro došli u klub. Podsjećamo, emisija Dobro došli u klub započela je s emitiranjem na Drugom programu 1996. godine i danas je jedna od, ako ne i najdugovjerčnija emisija elektroničke glazbe na javnom radijskom servisu u svijetu.
 
DJ MAX-ov intervju pročitajte ovdje: https://ndworld.guru/general-news/read/page/dj-max-nd005
 
 
Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.