Dnevnik Radio Splita

Dnevnik Radio Splita

Središnja informativno-politička emisija koja se emitira od ponedjeljka do subote u trajanju do 25 minuta.

Posljednje emisije

HRT – Radio Split — Petak, 07.06.2019 16:00

Emisija 07.06.2019.

Najavljujemo: - Sumnja na novi slučaj ospica u Splitu, dosad 5 oboljelih... - Grad Split iduće će godine biti domaćin regionalne konferencije Organizacije gradova svjetske kulturne baštine srednje i istočne Europe... - Grad Split pozvao roditelje i djecu da vrate udžbenike do 14. lipnja... - Jesu li stariji od 50 problem ili potencijal?... - Sutra humanitarna tvrtka Marijini obroci... - Teniski WTA turnir traje u Bolu... - Sutra pravo ljeto s temperaturom od 30 celzijevih stupnjeva... Uredili Vedrana Krstić Ivanišević i Zrinka Bilandžić.

HRT – Radio Split — Četvrtak, 06.06.2019 16:00

Emisija 06.06.2019.

Najavljujemo: - Splitski Županijski sud smanjio kaznu Darku Kovačeviću Daruvarcu koji je okrutno istukao mladu Zadranku... - Održan Dan ljubaznosti u prometu, najljubazniji splitski vozači će biti nagrađeni... - Sutra policijska prometna akcija "Faktori rizika"... - Velike prometne gužve u Splitu zbog asfaltiranja Hercegovačke ulice... - Split: diler u stanu i podrumu držao drogu i bombe... Sport: održana komemoracija Hajdukovom velikanu Jurici Jerkoviću... - Vrijeme sutra: pretežno vedro i toplije... Uredili Joško Krželj i Miranda Hrabar.

HRT – Radio Split — Srijeda, 05.06.2019 16:00

Emisija 05.06.2019.

Najavljujemo: - U splitskoj gradskoj luci užurbano se radi na pripremi za novu prometnu regulaciju... - Stanari Kile poslijepodne prosvjeduju zbog neizgrađenih pristupnih cesta... - Alkari počeli s priprema za 304. Sinjsku alku... - Na Filozofskom fakultetu u Splitu otvorenje izložbe „Falkuša - nasljeđe za budućnost“... - Vrijeme sutra pretežno vedro... Uredili Ivan Perdijić i Vedrana Dedić.

HRT – Radio Split — Utorak, 04.06.2019 16:00

Emisija 04.06.2019.

Najavljujemo: - Split tuguje za Hajdukovom legendom Juricom Jerkovićem... - Otvorena endokrinološka ambulanta na splitskoj pedijatriji... - Društvo Marjan uputilo otvoreno pismo Glavnom državnom odvjetniku zbog sanacije Marjana... - Skup o turizmu i urbanizmu u Makarskoj... - Predstavljanje knjige Stanka Piplovića o vodi u Splitu... - Vrijeme sutra: pretežno vedro... Uredili Joško Krželj i Ivan Perdijić.

HRT – Radio Split — Ponedjeljak, 03.06.2019 16:00

Emisija 03.06.2019.

Najavljumeo: - Vozači oprez u Splitu od danas nema skretanja ulijevo iz Ulice Slobode u Ulicu Domovinskog rata... - Građani sporo usvajaju nove navike razdvajanja posebnih vrsta otpada... - Župan Boban u radnom posjetu općini Muć i gradu Vrlici gdje će krenuti gradnja stanova POS-a... - U galeriji Zvonimir u Solinu otvorenje izložbe i arheološkom lokalitetu Rižinice... - Petra Martić u četvrfinalu Roland Garosa, u Bolu počinje ženski WTA turnir, nogometašice Splita prvakinje Hrvatske... - Vrijeme sutra, promjenljivo oblačno... Urednici Ivan Perdijić i Denis Šabić.

HRT – Radio Split — Petak, 31.05.2019 16:00

Emisija 31.05.2019.

Najavljujemo: - Na Mejašima počeli radovi na vodno komunalnoj infrastrukturi u sklopu aglomeracije Split-Solin... - Prikuplja se dokumentacija za izradu projekta stambenog naselja za 600 stanovnika u Korešnici... - Nema odgode datuma početka nove regulacije prometa kroz središte Splita... - U Splitu počelo testiranje kandidata za školovanje policajaca... - U splitskom HNK-u večeras se premijerno izvodi "Balet o mladosti"... - U Omišu igraju vatreni i nogometni klub Omiš koji slavi stoti rođendan... - I za vikend mogućnost za kišu pljusak i grmljavinu... Uredili Miranda Hrabar i Ivona Jakić.

HRT – Radio Split — Četvrtak, 30.05.2019 16:00

Emisija 30.05.2019.

Najavljujemo: - Tri osobe koje su bile u kontaktu s muškarcem iz Solina, koji se zarazio ospicama, imaju povišenu tjelesnu temperaturu, koja je prvi predznak obolijevanja od te ozbiljne zarazne bolesti... - Epidemiolozi su za sada pronašli tridesetak osoba s kojima je zaraženi bio u kontaktu... - U Splitu počela Shift konferencija, najveće okupljanje informatičara na području razvoja računarskih sustava u Jugoistočnoj Europi... - Petnaest milijuna kuna europskog novca za čisto more u lučicama Špinut i Strožanac... - Branitelji grada Splita obilježavaju svoj dan... - Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja s pripremama za kvalifikacijski susret protiv Walesa, a sutra će prijateljsku utakmicu odigrati u Omišu... - Vrijeme sutra: sunčanije i toplije, ali i dalje nestabilno, za vikend djelomično sunčano i nestabilno... Uredili Miranda Hrabar i Mladen Vuković, čita Vesna Relić.

Komentari