Futura HR

Futura HR

Svakog utorka u 11:15 predstavljamo zaniljive mlade ljude sa stavom o perspektivi u Hrvatskoj, o budućnosti unutar ili izvan granica zemlje, o načinima na koje namjeravaju osigurati egzistenciju stečenim znanjima i vještinama, o preprekama na koje nailaze, ali i nadi u bolje i vjeri u sebe.

 

 

Posljednje emisije

HRT – Radio Rijeka — Utorak, 25.06.2019 11:15

Futura HR: Kristina Barišić

Kristina Barišić je redateljica, povjesničarka umjetnosti i fotografkinja. Njen debitantski kratkometražni film "Glavno jelo" osvojio je nagradu za najbolju režiju na festivalu u Parizu.

HRT – Radio Rijeka — Utorak, 18.06.2019 11:15

Futura HR: Petar Štrok

Petar Štrok mladi je glazbenik koji živi svirajući gitaru i pjevajući. Osvojio je nagradu Fender, a sa svojim bendom je svojevremeno bio predgrupa bendu Uriah Heep.

HRT – Radio Rijeka — Utorak, 11.06.2019 11:15

Futura.HR: Dario Blumenschein

Dario Blumenschein je student Pedagogije i Engleskoj jezika i književnosti. Demonstrator je na nekoliko predmeta na Pedagogiji, a uz to je moderirao tribinu Zlatne godine koja je održana na Filozofskom fakultetu u Rijeci te je bio član povjerenstva za unutarnju prosudbu Sveučilišne knjižnice u Rijeci.

HRT – Radio Rijeka — Utorak, 28.05.2019 11:15

Futura HR: Laura Novaković

Laura Novaković je studentica njemačkog jezika i filozofije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci. Demonstratorica je za nekoliko predmeta na Odsjeku za germanistiku, a bila je i moderatorica na ovogodišnjem Mitteleuropa Blasmusikfestu.

HRT – Radio Rijeka — Utorak, 21.05.2019 11:15

Futura HR: Dejan Šimić

Dejan Šimić je menadžer prodaje za jednu ogulinsku tvrtku. Studirao je engleski i njemački u Rijeci, a radio je i za jednu riječku informatičku tvrtku te na mini kruzeru. Aktivno se bavio odbojkom.

HRT – Radio Rijeka — Utorak, 14.05.2019 11:15

Futura HR: Katarina Sabočan

Katarina Sabočan je savjetnica za marketing za javne medije. PR menadžerica je za Callahan Band i Tight Chaos, a organizirala je i humanitarni koncert za Milu Rončević na Zametu.

Komentari