Grad i Vi, dragi Vi

Grad i Vi, dragi Vi

Foto: TZ Rijeka

O gradskim problemima s gradonačelnikom Vojkom Obersnelom i njegovim suradnicima svakog četvrtka u 11:15 razgovara Lea Domijan Fišter, a razgovoru se mogu pridružiti i naši slušatelji pozivom na 210-777.

Posljednje emisije

HRT – Radio Rijeka — Četvrtak, 03.10.2019 11:15

Grad i Vi, dragi Vi: Ivan Šarar

Nakon što je riječko Gradsko vijeće Grada donijelo odluku o podizanju kredita u iznosu od 44 milijuna kuna za osiguravanju vlastitih sredstava za uređenje Palače Šećerane i broda Galeb, te odluku o prenamjeni kredita za osiguravanje dodatnih 16,5 milijuna kuna za rekonstrukciju broda Galeb, gost emisije nam je gradski pročelnik za kulturu Ivan šarar.

HRT – Radio Rijeka — Četvrtak, 26.09.2019 11:15

Grad i Vi, dragi Vi: Iva Lulić I Marija Katalinić

Programi uključivanja građana, među kojima su i sudionički programi Civilne inicijative, Zeleni val i Vijeće građana te rad s volonterima neki su od najvažnijih segmenata projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Sudjelujući u njima svi zainteresirani građani imaju priliku izravno predlagati, odlučivati i realizirati aktivnosti u okviru Rijeka 2020 – EPK, odnosno neposredno u njemu sudjelovati. Tim povodom nam u emisiji ovoga četvrtka gostuju Marija Katalinić i Iva Lulić, zadužene za sudioničke porgrame.

HRT – Radio Rijeka — Četvrtak, 19.09.2019 11:15

Grad i Vi, dragi Vi: Lana Golob

Asistenti u nastavi , uključenosti i integracija učenika s teškoćama, u redovnim školama i posebnim odgojno-obrazovnim institucijama, te problematika vezana uz odgoj i obrazovanje takve djece, tema su emisije Grad i Vi dragi Vi. Gošća emisije je Lana Golob iz Odjela gadske uprave za odgoj i školstvo.

Komentari

Najave
Grad i Vi, dragi Vi: Irena Miličević

Grad i Vi, dragi Vi: Irena Miličević

Četvrtak, 17.10.2019. 11:15 - 11:45

Ovoga četvrtka u emsiji 'Grad i Vi, dragi Vi' gostuje gradska pročelnica za komunalni sustav, Irena Miličević. Pripremite pitanja iz sektora za koji je nadležna.

Sve najave
Poslušajte