Đirata, tirada od Grada

Đirata, tirada od Grada

Foto: Arhiv Radio Dubrovnika

Vođena emisija u razgovoru s javnim osobama iz života Grada i Županije. Poslijepodnevni talk show Radio Dubrovnika srijedom od 17 sati. O Gradu, zidinama, životu ... Emisiju uređuje i vodi Boris Njavro.

Posljednje emisije

HRT – Radio Dubrovnik — Srijeda, 13.06.2018 17:00

Srijeda, 13.06.2018 17:00

Poštovani slušatelji, budite s nama i uz program HR Radio Dubrovnika i ove srijede, na Svetog Antu, 13. lipnja od 17 sati ili od pet ura popodne uz još jednu kontakt emisiju „Đirata tirada od Grada“ koju vodi i uređuje Boris Njavro i provedimo zajedno puni sat vašeg i našeg današnjeg vremena! A ove srijede u još jednoj Đirati, posljednjoj prije ljetne pauze, ugostit ćemo po puno toga istinsku legendu našega Grada, Gorana Prišlića, bolje nam znanog kao Vjeverica. Legendarni dubrovački DJ Vjeverica ove godine obilježio je svojih 50 godina za DJ pultom, svjedok je i sudionik mnogih događanja svih tih godina, te ćemo pomalo o svim tim godinama, ali i o početcima u rodnoj Kuni Pelješkoj, kad je kao klinac sanjao nešto sasvim drugo. Uz dobru glazbu i puno lijepih sjećanja, te našeg gosta Vjevericu neka bude dovoljno kao poziv da i ove srijede budete s nama uz još jednu Điratu tiradu od grada od pet ura popodne u programu HR Radio Dubrovnika.

HRT – Radio Dubrovnik — Srijeda, 06.06.2018 17:00

Srijeda, 06.06.2018 17:00

U današnjoj Đirati, u ove dane kad se ljetna sezona već zahuktala, kad nam je Grad pun kao šipak, naš i vaš gost znani nam je Nikola Nikić, redovni šetač sa Straduna, svjedok mnogih događanja, zgoda i škeraca po Gradu, dijete Grada i zaljubljenik u Grad. S Nikolom Nikićem o Gradu nekad i Gradu danas, o gostima i gošćama nekad i danas, o zabavama, disko klubovima, ma o svemu nekad, danas, ali i o Gradu sutra! Dovoljno kao poziv da i ove srijede budete s nama uz još jednu Điratu tiradu od grada od pet ura popodne u programu HR Radio Dubrovnika.

HRT – Radio Dubrovnik — Srijeda, 23.05.2018 17:00

Srijeda, 23.05.2018 17:00

Poštovani slušatelji, budite s nama i u ove lijepe proljetne dane i uz program HR Radio Dubrovnika i ove srijede, 23. svibnja od 17 sati ili od pet ura popodne uz još jednu kontakt emisiju „Đirata tirada od Grada“ koju vodi i uređuje Boris Njavro i provedimo zajedno puni sat vašeg i našeg današnjeg vremena! A danas nam u goste dolaze novi i mlađi gusari s Porporele, nova i mlađa generacija udruge Porporela, njih nekoliko iz ove vesele družine koje predvodi njihov novi, nedavno izabrani predsjednik Đivo Knego. S Porporelašima o ovom kultnom mjestu odrastanja i ljubavi mnogih generacija naših sugrađana, o Gradu u kojem su se rodili i dan danas u njemu žive, o tome što planiraju i što će se učiniti da Porporela ostane i u ova današnja vremena istinski simbol našega Grada. Dovoljno kao poziv da i ove srijede budete s nama uz još jednu Điratu tiradu od grada od pet ura popodne u programu HR Radio Dubrovnika.