Poligraf - politički grafikon

Poligraf - politički grafikon

“Poligraf - politički grafikon” je aktualna politička emisija koja obrađuje najvažniji događaj tjedna. U njoj sudjeluju relevantni gosti iz političkog i javnog života zemlje. Emisiju uređuju i vode Jasmina Popović i Mislav Togonal.

Posljednje emisije

HRT – HR 1 — Petak, 28.06.2019 08:05

Emisija 28.06.2019.

Slijedi li nakon odlaska Marije Pejčinović Burić u Vijeće Europe sveobuhvatna rekonstrukcija Vlade ili će u Banske dvore ući samo nova ministrica vanjskih poslova? Jesu li afere poljuljale pozicije Lovre Kuščevića i Gabrijele Žalac ili su i neki drugi ministri zabrinuti za svoju političku sudbinu? Kako će se predsjednička kampanja odraziti na stanje u velikim strankama? U emisiji gostuju analitičari Tihomir Dujmović, Slaven Letica i Branko Caratan. Kontakt emisiju uređuje i vodi Mislav Togonal.

HRT – HR 1 — Petak, 14.06.2019 08:05

Emisija 14.06.2019.

Hoće li se održati referendum protiv mirovinske reforme? Može li ga srušiti Ustavni sud? Je li moguće kompromisno rješenje između sindikata i Vlade? Odgovore tražimo u Poligrafu u kojem gostuju predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešo Sever, Josip Borić iz HDZ-a i ekonomski analitičar Josip Budimir. Kontakt emisiju nakon vijesti u 8 sati uređuje i vodi Mislav Togonal.

HRT – HR 1 — Petak, 07.06.2019 08:05

Poligraf

HRT – HR 1 — Petak, 31.05.2019 08:05

Emisija 31.05.2019.

Nakon izbora za Europski parlament stranke se užurbano pripremaju za predsjedničke izbore u prosincu, a onda i one najvažnije - parlamentarne izbore na jesen iduće godine. Što su stranački čelnici naučili iz nedjeljnih rezultata? Hoće li doći do okrupnjavanja malih stranaka na desnici i ljevici? S kim će surađivati velike političke opcije? To analiziramo u Poligrafu Hrvatskog radija u kojem gostuju Tomislav Sokol iz HDZ-a, Fred Matić iz SDP-a, Branimir Bunjac iz Živog zida i Marijana Petir. Kontakt emisiju nakon vijesti u 8 sati uređuje i vodi Mislav Togonal.