Zbrda zdola

Zbrda zdola

Srijedom vam donosimo novosti iz Zagrebačke županije. Doznajte što se događa u zagrebačkom prstenu, te svojim sugestijama i pitanjima gostima u studiju, sudjelujte u kreiranju života na području županije.

Radio Sljeme jedna je od slušanijih radijskih postaja u Zagrebačkoj županiji. Zato jednom tjedno eter posvećujemo županijskim temama, najavama događaja ili vijestima koje su obilježile protekle dane u županiji, odnosno zagrebačkoj okolici.

Posljednje emisije

HRT – Radio Sljeme — Srijeda, 07.04.2021 18:30

Dugoselski stari Dom zdravlja postaje Kulturni centar

Grad Dugo Selo potpisalo je sredinom srpnja prošle godine sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za preuređenje dugoselskog starog Doma zdravlja u Kulturni centar za posjetitelje. O detaljima razgovaramo s gradonačelnikom Dugog Sela Nenadom Panianom.

HRT – Radio Sljeme — Utorak, 17.03.2020 00:00

Zagrebačka županija uvela mjere borbe protiv koronavirusa

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije donio je preporuke za borbu protiv koronavirusa, a pojedini gradovi žitelje upozoravaju na specifične manifestacije ili događanja koja se idućih dana neće održavati.

HRT – Radio Sljeme — Srijeda, 11.03.2020 18:30

Sveti Ivan Zelina

Sveti Ivan Zelina priprema veliki projekt turističko-ugostiteljskog i sportsko-rekreacijskog područja Grada. U skoroj budučnosti, ako sve bude prema planovima, Grad bi trebao dobiti Aqua park i prateće sportske sadržaje. Ovih dana radi se parkiralište s komunalnom infrastrukturom.

HRT – Radio Sljeme — Srijeda, 04.03.2020 18:30

Uzlet obrtništva uz potporu Županije

Na nedavno održanom Obrtničkom forumu moglo se čuti što čini lepezu potpora obrtnicima, ali i onima koji bi željeli pokrenuti vlastiti obrt. Kakve su subvencije Županije? Što su obrtnici problematizirali, poslušajte od 18 i 30.