Dnevni boravak na kvadrat: Neno Belan & Fiumens

Dnevni boravak na kvadrat: Neno Belan & Fiumens Dnevni boravak na kvadrat: Neno Belan & Fiumens

Neno Belan i Fiumens (Foto: Lucija Fanton / Radio Rijeka)

Radijski "Dnevni boravak" petkom poslijepodne i "Dnevni boravak" u Ciottinoj, uz akustični nastup i gostovanje omiljenog Nene Belana i Fiumensa - opustit ćemo se i uživati u dobroj glazbi i veseloj atmosferi. Dobrodošli!

"Dnevni boravak na kvadrat" zajednički pokreću Radio Rijeka, odnosno poslijepodnevni program petkom "Dnevni boravak", i istoimeno popularno okupljalište Riječana u Ciottinoj ulici u središtu Rijeke. Devedesetominutni nastup riječkih (i ne samo riječkih) glazbenika petkom poslijepodne, uz razgovor s izvođačima, u prekrasnom prostoru omiljenog "Dnevnog boravka", bit će prenošen na valovima Radio Rijeke od 17 do 18:30 sati.

Želite li uživo prisustvovati događaju, sve što morate napraviti jest podignuti besplatne pozivnice u "Dnevnom boravku" u Ciottinoj ulici. Seriju akustičnih nastupa, koje planiramo jednom na mjesec, otvorio je riječki bend En Face, a "Dnevni boravak na kvadrat" nastavlja se gostovanjem Nene Belana i Fiumensa. Dođite u "Dnevni boravak" ili budite uz valove Radio Rijeke - i uživajte zajedno s nama!

Dnevni boravak na kvadrat - epizoda 2: Neno Belan & Fiumens // Sudjeluju: Neno Belan (vokal i gitara), Leo Rumora (bubnjevi), Vedran Križan (klavijature) i Olja Dešić (bas gitara) // Gošća: Ana Kabalin // Voditelji: Tajana Petrović Čemeljić i Ivan Dorian Molnar // Tehnička realizacija: Predrag HržićKristijan Smokvina, Ivan Saftić