Emisija 19.05.2018.

Emisija 19.05.2018.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Frank Turner, John Legend & BloodPop, Stereophonics, Pips,Chips &Videoclips i Debby Boone. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

FRANK TURNER – LITTLE CHANGES

Britanski folk-rock kantautor i miljenih hrvatske publike – Frank Turner, predstavlja novi studijski album ''Be More Kind'' koji je predstavljen 4. svibnja. Novo izdanje donosi ukupno 13 novih pjesama, među kojima je i aktualni singl ''Little Changes'', za koji je na dan objave albuma predstavljen i prateći videospot.

 

 

JOHN LEGEND & BLOODPOP – A GOOD NIGHT

John Legend objavio novi živahni plesni singl ''A Good Night'', u kojem je surađivao s producentom Michaelom Tuckerom kojeg znamo po umjetničkom imenu BloodPop. Zajedno sa pjesmom promoviran je i video spot koji je snimljen isključivo sa pametnim telefonom Google Pixel 2. 

 

 

ZONA GRAMOFONA

- Madonna je dosegla broj 1 američke liste singlova pjesmom ''Vogue''. Na top ljestvici je ostala 3 tjedna. Pjesma za koju se planiralo da bude B-strana bila je Madonnin 8. američki i 7. britanski broj 1 singl.

- Lee Ryan koji je postao četvrti i posljednji član britanskog benda Blue, proglasio je bankrot. Na vrhuncu slave zaradili su više od 80 millijuna funti i prodali više od 15 milijuna albuma širom svijeta. Lee Ryan je otišao u stečaj,isto kao i kolege mu iz benda.

- John Berry, član utemeljitelja rap grupe Beastie Boys umro je u dobi od 52 godine. Berry je 1978. godine osnovao četveročlani hardcore punk bend, Young Aborigines, koji je kasnije postao Beastie Boys.

1970. godine rodio se Stuart Cable, bubnjar velške rock grupe Stereophonics.

 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS – 3PM

Pips,Chips &Videoclips objavili su novi singl ''3PM'' koju autorski potpisuje Dubravko Ivaniš, a producirao Ivan Božanić. Autorica animiranog videospota je Martina Meštrović. Dubravko Ivaniš je o pjesmi rekao da je ''3PM'' epicentar vremenske i prostorne dimenzije, svakom od malih nogu familijarna i savršeno razumljiva poruka i poštapalica.

 

 

ONE HIT WONDER

 

DEBBY BOONE – YOU LIGHT UP MY LIFE

Debby Boone je američka pjevačica i kazališna glumica. Najpoznatija je po svom hitu iz 1977. godine pod nazivom ''You light up my life'', koji je proveo 10 tjedana na vrhu Billboard Hot 100 ljestvice i privrijedio joj Grammyja za najboljeg novog izvođača.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Nedjelja, 18.08.2019. 13:15 - 13:45

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Purple Disco Machine, Ariana Grande & Social House, ...

Sve najave