Emisija 17.06.2018.

Emisija 17.06.2018.

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Zuzu, U2 featuring Cheat Codes, Texas, Kojoti i Eric Carmen. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

ZUZU – BEAUTY QUEEN

Naslova ''Beauty Queen'', talentirana britanska glazbenica Zuzu predstavlja svoj prvi singl, kojim ujedno najavljuje i EP izdanje ''Made on Earth By Humans''. Za ovu 23-godišnjakinju može se reći kako predstavlja definiciju glazbenice iz generacije svestranih milenijalaca; Zuzu je vidno samouvjerena autorica, producentica, redateljica, glumica i ilustratorica stripova, snima zavidnu količinu glazbe u svom studiju u Liverpoolu te istovremeno stvara i strip-izdanje koje će popratiti njen EP.

 

 

U2 feat. CHEAT CODES – LOVE IS BIGGER THAN ANYTHING IN IT'S WAY

Trio Cheat Codes udružili su snage s grupom i snimili nova verzija trenutnog singla ''Love Is Bigger Than Anything In It's Way'',  s međunarodnog broj 1 albuma ''Songs of Experience''. Dolazimo iz dva različita svijeta, a trebalo je neko vrijeme da pronađemo savršenu ravnotežu plesa, rocka i pop osjetljivosti, ali na kraju je rezultiralo nečim posebnim, rekao je Trevor Dahl iz Cheat Codes.

 

 

ZONA GRAMOFONA

- Mlada djevojka je poginula na koncertu grupe Hole na Hultsfred Festivalu u Švedskoj.

- ''The Invisible Band'' škotske skupine Travis zasjeo je na vrh britanske ljestvice albuma. Sadrži hitove ''Sing'' i ''Side''.

- Bruce Springsteen je u Madridu održao najdulji koncert svoje karijere. Set od 32 pjesme je trajao čak tri sata i 48 minuta i time je nadmašen stari rekord iz 1980. godine.

- Prince Be iz dua  P.M. Down,  umro je od bubrežne bolesti u dobi od 46 godina u bolnici u New Jerseyju.

1965. godine rodio se Richard Hynd, bubnjar škotske alternativne rock grupe Texas.

 

 

IZ DOMAĆE UHINJE

 

KOJOTI – EVOLUCIJA IDE U POGREŠNOM SMJERU

Single je naslovljen ''Evolucija ide u pogrešnom smjeru'' i ujedno je to četvrta nova pjesma koju su Kojoti snimili od kada su krajem siječnja 2017. godine napravili svoj veliki come back. ''Evolucija ide u pogrešnom smjeru'' nešto je ''mekša'' od prijašnjih singlova ''Mi ne pripadamo tu'', ''Nova riječ'' i ''Ljubav u kvaru'', ali i dalje prati prepoznatljiv kojotovski gitraski riff. Kao što sam naslov sugerira, tema pjesme bavi se aktualnim, negativnim događanjima u svijetu i zemlji. Nakon singla, na red dolazi i animirani video kojeg i ovoga puta potpisuje sve traženiji redatelj mlađe generacije Dalibor Barić.

 

 

ONE HIT WONDER

 

ERIC CARMEN – ALL BY MYSELF

Eric Howard Carmen je američki pjevač, tekstopisac, gitarist i klavijaturist. Njegov najveći uspjeh došao je 1970-ih, prvo kao članu grupe The Raspberries (koji su imali veliki hit ''Go all the way''), zatim kao solo izvođač, sa hitovima poput ''All by myself'' i ''Never gonna fall in love again''. ''All by myself'' je balada iz 1975. koja je iznjedrila brojne obrade.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 23.03.2019. 13:15 - 13:45

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju John Newman, Thandi Phoenix & Sigma, Gorillaz, Valetudo ...

Music box
Nedjelja, 24.03.2019. 13:15 - 13:45

Sve najave