Emisija 26.01.2019.

Emisija 26.01.2019.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Westlife, The Killers, Chris Brown, Mario Huljev i CrazyTown. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

WESTLIFE – HELLO MY LOVE

Jedan od najuspješnijih pop sastava ovog stoljeća novim je materijalom najavio svoj dugoočekivani povratak. Nakon osmogodišnje pauze predstavili su himničnu ''Hello My Love'', prožetu zapanjujućim vokalima i melodijama. Ovim singlom sastav je najavio i najnoviji album, kojeg možemo očekivati već ove godine.

 

 

THE KILLERS – LAND OF THE FREE

 Nepune dvije godine nakon posljednjeg studijskog izdanja, Brandon Flowers i društvo iznenadili su nas najnovijim singlom. ''Land Of The Free'' sadrži snažnu poruku o trenutnoj političkoj situaciji u SAD-u, te je snimana u Battle Born studiju, čiji su vlasnici upravo The Killers.

 

 

ZONA GRAMOFONA

- Justin Timberlake imao je album na vrhu britanske ljestvice s ''Justified''. 

- Wilco su najavili da će osnovali vlastitu diskografsku kuću koju su nazvali dBpm Records.

- Preminuo je Colin Vearncombe, poznatiji pod umjetničkim imenom Black.

2015. godine Chris Brown je morao odgotiti turneju  na sučevu naredbu da ostane u Kaliforniji zbog kršenja uvjetne kazne ranije ovog mjeseca.

 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

MARIO HULJEV – MALO LJUBAVI

''Malo Ljubavi'' Marija Huljeva najpozitivnija je pjesma s njegovog nadolazećeg samostalnog albuma. "Tražiti i davati ljubav najbolji je osjećaj koji bih svakome poželio, a pjesma neopterećeno, uz plesni ritam govori upravo o tome. Bez obzira na probleme svakodnevnice koji su nam svima više-manje zajednički, širimo ljubav, a ne mržnju, i svima će biti bolje". - rekao je Mario Huljev prilikom predstavljanja svoje nove pjesme kojom najavljuje i novi, treći po redu samostalni album. "Malo Ljubavi", napisali su Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Mark Silver. Pjesma je veselog plesnog ritma i jednostavne, bezvremenske ljubavne poruke.

 

 

ONE HIT WONDER

 

CRAZY TOWN - BUTTERFLY

CrazyTown nisu jedini bend, koji se u različitoj salati modernog metala i rocka, ne mogu nigdje svrstati, ovi se nisu uspjeli sastati ni sa kim. Povijest će ih zapamtiti po pjesmi ''Butterfly'', a za bend i njihovu uspješnicu, nitko neće znati osim ljudi koji će u budućnosti kupovati hitove iz godina, koji su svrstani na jednu ili više kompilacija.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 24.08.2019. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 25.08.2019. 13:15 - 13:45

Subota, 31.08.2019. 13:15 - 13:45