Emisija 05.01.2020.

Emisija 05.01.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju David Guetta and Morten with Raye, Jonathan Wilson, Angels & Airwaves, Denis Goldin featuring Rob Hazen i Debelah Morgan. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

DAVID GUETTA and MORTEN with RAYE – MAKE IT TO HEAVEN

David Guetta i "Make it to Heaven" nastavak je videa "Stay". Ova pjesma je Davidova druga suradnja s Rayeom. David Guetta je izveo ovu pjesmu tijekom svog ljetnog festivala u Amsterdam Dance Event.

 

JONATHAN WILSON – 69 CORVETTE

Gitarist Rogera Watersa najavljuje solo album "Dixie Blur". Jonathan Wilson, sjajan multiinstrumentalist i producent poznatiji javnosti kao gitarist i pjevač pratećeg sastava Rogera Watersa te umjetnički direktor uspješne turneje US+THEM, najavio je ''Dixie Blur'' – svoj najosobniji i najcjelovitiji glazbeni uradak do sada. Album nastao u suradnji s Patom Sansoneom iz sastava Wilco kao ko-producentom najavljen je za ožujak 2020., a kao prvi uvid u ovaj očaravajući uradak predstavljene su pjesme ''Korean Tea'' i ''69 Corvette''.

 

ZONA GRAMOFONA

2003. Debitantski album kanadske pjevačice Avril Lavigne, ''Let Go'', stigao je do prvog mjesta britanske ljestvice albuma.

2008. Josh Groban je na prvom mjestu američke liste albuma sa svojim božićnim albumom ''Noel''.

2015. Taylor Swift bila je na prvom mjestu američke ljestvice albuma sa svojim petim studijskim albumom ''1989''.

1976. godine  rodio se Matthew Walter Wachter, basist američke rock grupe Angels & Airwaves.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

DENIS GOLDIN feat. ROB HAZEN – LAST GOODBYE

Nakon što je početkom godine predstavio singl ''Devious Plans'', pulski DJ i producent Denis Goldin za kraj 2019. je pripremio još jedno izvrsno dance/pop izdanje! Predstavljamo vam njegov novi singl ''Last Goodbye'', u kojem je ponovno ostvario suradnju s američkim pjevačem i tekstopiscem Robom Hazenom! „Snažne melodije gitare i klavira najbolje opisuju osjećaje o kojima govori sama pjesma. "Last Goodbye" nastala je u suradnji s Robom Hazenom koji je svoje emocije podijelio otvoreno, a u kojima se svi možemo prepoznati bar u jednom trenutku našeg života kad dođe vrijeme za promjene. U ovo pjesmi prepustio sam se istraživanju nekog, za mene do sada novog stila produciranja, i tako je nastala radijska verzija ove pjesme”, otkriva Denis Goldin o svom novom singlu.

 

ONE HIT WONDER

 

DEBELAH MORGAN – DANCE WITH ME

"Dance with Me" je pjesma američke R & B pjevačice Debelah Morgan. Singl je objavljen 2000. godine i bio je prvi singl s njezinog  trećeg studijskog albuma istog imena.  "Dance With Me" dobila je  međunarodno priznanje, te je snimljena u različitim verzijama, uključujući posebnu Walta Disneya i španjolsku nazvanu  "Baila Conmigo."

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 29.02.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Pearl Jam, Alex Newell, Ja Rule featuring Ashanti, Atmospheric i Blu Cantrell. Pratite nas ...

Music box
Nedjelja, 01.03.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave