Emisija 19.01.2020.

Emisija 19.01.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Justin Bieber, Hayley Kiyoko, Alanis Morissette, Marin Jurić-Čivro featuring Nina Kraljić i Amanda Perez. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

JUSTIN BIEBER – YUMMY

Na društvenim mrežama jasno dao do znanja kako će u 2020. krenuti s novim izdanjima te da možemo očekivati i njegov novi studijski album. Prva u nizu tih najava je singl ''Yummy'', a pjesma predstavlja njegovo prvo samostalno izdanje još od 2015. godine i albuma ''Purpose''. Uz objavu novog singla te najavu novog studijskog izdanja, potvrđena je i turneja u Sjevernoj Americi, koja će započeti u svibnju ove godine.

 

HAYLEY KIYOKO – RUNAWAY

Pjesma ''Runaway'' četvrti je singl Hayley Kiyoko koji će biti objavljen kao dio projekta ''I’m Too Sensitive For This Shit'' koji očekujemo početkom 2020. Glazba Hayley Kiyoko inspirirana je autoricama i pjevačicama kao što su Tegan And Sara i Katty Perry, a ove godine dopala ju je čast da bude domaćica ceremonije koja slavi žene u svijetu glazbe - Billboard Women in Music.

 

ZONA GRAMOFONA

2003. Norah Jones se s ''Come Away With Me'' popela na vrh američke ljestvice albuma, a to joj je uspjelo i u Britaniji.

2007. kanadski pjevač grupe Mamas and the Papas Denny Doherty, umire u 66. godini.

2008. pjevač i tekstopisac John Stewart iz grupe The Monkees, umro u dobi od 68 godina.

2014. Bruce Springsteen postiže svoj deseti UK broj 1 album s ''High hopes''.

2017. bivši poslovni menadžer Alanis Morissette priznao je krađu preko 7 milijuna dolara od nje i drugih poznatih osoba. Jonathan Schwartz optužen je da je novac prenio na svoje račune. Kada se isprva suočio s krađom, g. Schwartz je lagao i rekao da je uložio novac u ilegalni posao.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

MARIN JURIĆ ČIVRO feat. NINA KRALJIĆ – ZIMA

Ovom pjesmom sudjeluju na 67. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 24. siječnja! Marin Jurić-Čivro, mladi glazbenik iz Virovitice, 2020. godinu započinje predstavljanjem novog singla ''Zima'', duet s Ninom Kraljić, s kojom su se plasirali na ovogodišnje izdanje Zagrebačkog festivala! Oboje su dobro nam znana imena, lica i glasovi koji su obilježili show The Voice – Nina Kraljić kao pobjednica prve sezone, a Marin Jurić-Čivro kao tadašnji finalist. Nakon tog prvog predstavljanja široj publici, hrabro su zakoračili u samostalne glazbene karijere te se do sada predstavili raznim (autorskim) izdanjima. Novi singl Čivro je kreirao u suradnji sa svojim sada već stalnim suradnikom; Marko Matijević-Sekul zaslužan je za produkciju i ove pjesme. Uz njega, koji također potpisuje i glazbu, pjesmu je kreirao Boris Kolarić, zaslužan za glazbu i tekst.

 

ONE HIT WONDER

 

AMANDA PEREZ – ANGEL

''Angel'' je drugi studijski album američke R&B pjevačice meksičkih korijena Amande Perez, objavljen za Virgin Records 11. veljače 2003.godine. S pjesmom ''Angel'' dosegla je broj tri Billboard Pop 100 ljestvice.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 15.08.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Charlie Puth, Sam Smith featuring Burna Boy, Jonas Brothers, Nika Turković i Animotion. Pratite ...

Music box
Nedjelja, 16.08.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave