Emisija 04.07.2020.

Emisija 04.07.2020.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te The Killers, Robin Schulz featuring Wes, Post Malone, Pips, Chips & Videoclips i Bone Crusher. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

THE KILERS – MY OWN SOUL'S WARNING

Nakon što su singlom ''Caution'' osvojili prvo mjesto Billboard Rock Airplay ljestvice, The Killers su objavili novu pjesmu ''My Own Soul's Warning''. Američki je sastav tako nastavio s otkrivanjem novog materijala koji će se naći na njihovom šestom studijskom albumu ''Imploding The Mirage''.

 

ROBIN SCHULZ feat. WES – ALANE

Robin Schulz donosi fantastičan remake pjesme "Alane" – u originalu izvedene od strane kamerunskog glazbenika po imenu Wes. Pjesma je po objavi davne 1996. postala hit u datom trenutku, a 24 godine kasnije svijet opet pleše uz ''Alane''.

 

ZONA GRAMOFONA

1999. Victoria 'Posh Spice' Adams udala se za nogometaša David Beckham u Luttrellstown Castleu u Irskoj.

2003. Barry White umire od zatajenja bubrega u 58.godini.

2009. Jonas Brothers su otišli na prvo mjesto na američkoj ljestvici albuma sa svojim četvrtim studijskim albumom ''Lines, Vines and Trying Times''.

1995. godine rodio se Post Malone, američki je reper, pjevač, tekstopisac i producent.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS – NIKAD PA NI TAD

Pipsi imaju novi singl! Na tekst Dubravka Ivaniša glazbu su složili on sam, Krunoslav Tomašinec i Ivan Božanić, uz gostujuće vokale Lucije Ivaniš, Jadranke Ivaniš Yaye i Petra Beluhana. Produkcija je djelo Ivana Božanića, miks Jure Ferine i Pavla Miholjevića, a artwork Olivere Popadić. Singl, kao i mnoge prethodne, objavljuje Dan, mrak. Uz oaj novi uradak Pipsi najavljuju veliki zagrebački koncert koji je službeno prebačen za subotu 11. rujna 2021., dok mjesto ostaje isto – stadion Šalata.

 

ONE HIT WONDER

 

BONE CRUSHER – NEVER SCARED

''Never Scared'' je debitantski singl s Bone Crushera s debitantskog albuma ''AttenCHUN!''. Pjesmu je producirao Avery Johnson i zajedno s  Killer Mikeom i T.I.-em. Pjesma je postala top-40 hit, dostigavši broj 26 na Billboard Hot 100.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 11.07.2020. 13:15 - 13:45

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Remme, Burna Boy, Lil' Kim, Mya, Pink & ...

Music box
Nedjelja, 12.07.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave