Emisija 10.10.2020.

Emisija 10.10.2020.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Tiësto, Swea & Alexander Oscar, Sigma & Jack Savoretti, Romy i The Veronicas. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

TIESTO – THE BUSINESS

Istinski dance vizionar Tiësto vraća se na scenu u svježem izdanju i sa novim zvukom na svom himničnom novom singlu ''The Business''. Novi singl autorski potpisuju Tijs Verwest, Julia Karlsson, Anton Rundberg i James Bell.

 

SWEA & ALEXANDER OSCAR – NEED TO KNOW

Sve popularniji skandinavski glazbenici SVEA i Alexander Oscar udružili su snage i kreirali novi singl ''Need To Know'', moderan pop duet posvećen prijateljstvu. Zvu pjesme je prilično drugačiji od onog koji krasi njihov prvi zajednički singl, vjeruju da je to rezultat njihovog kreativnog sazrijevanja.

 

ZONA GRAMOFONA

1998. Uragan Georges ne samo što je uzrokovao nestanak  telefonske veze, vodovodne i električne usluge u Portoriku, već je poharao top listu Hot Latin Tracks magazina Billboard.

2009. Pjevač grupe Boyzone, Stephen Gately, iznenada je umro u dobi od 33 godine dok je bio na odmoru na Mallorci.

2014. Taylor Swift proglašena je Billboardovom ženom godine 2014., što ju je učinilo prvom umjetnicom koja je dva puta dobila nagradu.

1983. godine rodio se talijansko-engleski kantautor Jack Savoretti.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

ROMY – LIFETIME

Svoj debitantski solo singl ''Lifetime'' napisala i snimila u Londonu tijekom karatnene uzrokovane pandemijom. ''Lifetime'' je pjesma koja govori o želji za ponovnim ujedinjenjem sa svojom obitelji, prijateljima, dragim ljudima te sreći i euforiji koje taj ponovni susret nosi. ''Lifetime'' je kombinacija pjevačicine inspirativne sklonosti ka čežnji, emocionalno ispričanog iskustva i talenta za skladanje hitova. Za pjesmu je napravljen i lyric video čiji je autor Patrick Savile, dok je animator Connor Campbell.

 

ONE HIT WONDER

 

THE VERONICAS – 4EVER

Pjesmu ''4ever'' napisali su  i producirali Max Martin i Lukasz Gottwald i našla se na prvom albumu australskog dua  nazvanom ''Secret Life of...'' 2005.godine. Bio objavljen kao prvi singl u Australiji 15. kolovoza kao CD singl. Pjesma je dosegla broj dva na Aria chartu i broj sedam u Novom Zelandu. Ovaj duet čine sestre blizanke Jessica i Lisa Origliasso.

 

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 05.12.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Sam Feldt & Karma Child featuring Tabitha, Ava Max, The Goo Goo Dolls, Marisol ...

Music box
Nedjelja, 06.12.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave