Emisija 17.10.2020.

Emisija 17.10.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju AC/DC, Marcus & Martinus, Eminem featuring Juice Wrld, Projekt i Feist. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

AC/DC – SHOT IN THE DARK

Album ''Power Up'' slušamo od 13. studenoga! Bit će to prvi puta nakon 2014. da legendarni band objavljuje novu glazbu. AC/DC su nam pripremili čak 12 novih pjesama i pri tom su ponosno zadržali svoj prepoznatljiv zvuk i sva moćna obilježja. ''Power up'' dolazi u nekoliko verzija koje će sigurno oduševiti obožavatelje.

 

MARCUS & MARTINUS – LOVE YOU LESS

Jedna od najvećih skandinavskih pop senzacija objavila je novu pjesmu ''Love You Less''. Riječ je o prvom singlu koji su Marcus & Martinus objavili ove godine. Novi singl popularnih blizanaca odraz je njihovog glazbenog i osobnog sazrijevanja, a istražuje temu odnosa u kojem je jedna od osoba neodlučna. U kreiranju ''Love You Less'' uz Marcusa & Martinusa sudjelovali su Aaron Wyme, Santiago Ridriguez i Julimar Santos.

 

ZONA GRAMOFONA

2004. R.E.M su na broju 1 US album charta s ''Around The Sun''.

2004. Australski rock bend Jet osvojili su šest nagrada od sedam nominacija na godišnjim ARIA Music Awards, dodjeli nagrada u organizaciji Australske udruge glazbenih izdavača.

2009. Johnny Depp dodijelio je Keithu Richardsu nagradu 'Rock Immortal' u grčkom kazalištu u Los Angelesu u Kaliforniji, u sklopu godišnjih nagrada Scream.

1972. godine rodio se američki reper, producent i glumac Marshall Bruce Mathers III, poznatiji kao Eminem.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

PROJEKT – DAJ (DENIS GOLDIN REMIX)

Nakon što je ovog ljeta osvojio slušatelje energičnim hitom "I Don't Know", Dj Denis Goldin našao je inspiraciju za još jedan remix u modernoj rock pjesmi "Daj" riječkog benda "Projekt". "Rijetko mi se dogodi da mi neka pjesma uđe toliko u uho pa da čak pomislim kako bi remix bio nepotreban pored ovakvog originala, ali eto nakon par mjeseci od izlaska pjesme rock grupe Projekt, stvorila se ideja o remix-u, izjavio je Denis Goldin.

 

ONE HIT WONDER

 

FEIST – 1, 2, 3, 4

''1, 2, 3, 4'' je pjesma kanadske kantautorice i instrumentalistice Feist s trećeg studijskog albuma ''The reminder'' i njezin je najuspješniji singl do danas. Album ''The Reminder'', objavljen 2007., postigao je kritički i komercijalni uspjeh. Donio je Feist četiri nominacije za nagradu Grammy. Pjesma ''1, 2, 3, 4'' je ostala njezin najveći hit singl u SAD-u do danas.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 05.12.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Sam Feldt & Karma Child featuring Tabitha, Ava Max, The Goo Goo Dolls, Marisol ...

Music box
Nedjelja, 06.12.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave