Emisija 24.10.2020.

Emisija 24.10.2020.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Sama Feldt & The Kim featuring Goldfort, Poli Genova, Drake featuring Lil Durk, pocket palma i Default. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

SAM FELDT & THE HIM feat. GOLDFORT – USE YOUR LOVE

Nakon globalnog hita "Post Malone", Sam Feldt može ustvrditi da je imao fenomenalnu godinu iza sebe – njegov aktualni singl "Far Away From Home" broji gotovo 15 milijuna streamova te je pravi hit u Nizozemskoj i Njemačkoj, a najnoviji singl "Use Your Love" spreman je poharati ljestvice. Sama Feldta je nemoguće zaustaviti dok jaše val dobre vibre svojim novim singlovima!

 

POLI GENOVA – HOW WE END UP

Pjesma "How We End Up" bugarske i eurovizijske pop zvijezde Poli Genove trenutno je najemitiranija pjesma na bugarskom Airplay Radio Chartu, a emitira se i na MTV-u diljem Europe, Rusije i Latinske Amerike. Riječ je o prvom singlu koji je popularna pjevačica objavila nakon povratka s porodiljnog, a koji se smjestio na njezinom novom izdanju "Tvoya" objavljenom krajem srpnja, na kojem je popularna glazbenica radila dvije godine.

 

ZONA GRAMOFONA

2009. Kanadski pjevač Michael Bublé ima broj 1 US album charta s ''Crazy Love''.

2013. Magazin New Musical Express objavio je svoju listu 500 najboljih albuma svih vremena.

2019. Tijekom intervjua sa Zaneom Loweom u emisiju Apple Music Beats 1, Kanye West izjavio je da je „Nesumnjivo, najveći umjetnik svih vremena.

1986.godine rodio se kanadski reper, tekstopisac i glumac Aubrey Drake Graham, koji snima pod umjetničkim imenom Drake.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

POCKET PALMA – NAJBOLJE OD NAS

Novim singlom "najbolje za nas" zaokružuju priču debitantskog albuma i pripremaju se za novu glazbenu pustolovinu. Za remix je bio zadužen Fantom s kojim već dulje vrijeme priželjkujemo suradnju i neopisivo nam je drago da je baš on taj koji je ovoj pjesmi dao novo ruho", otkrivaju Anja i Luka.

 

ONE HIT WONDER

 

DEFAULT – WASTING MY TIME

''Wasting my time'' je naslov pjesme kanadskog alternativni rock benda Default i vodeći je singl s njihovog prvog albuma iz 2001. ''The Fallout''. Pjesma je debitirala na radio postajama  u jesen te godine. ''Wasting my time'' njihova je najpoznatija pjesma i s njom su došli do broja  13 na američkoj Billboard Hot 100 ljestvici 8. lipnja, 2002., te na broj 3 US Modern Rock ljestvice, i broja 2 na US mainstream rock ljestvicama.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 05.12.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Sam Feldt & Karma Child featuring Tabitha, Ava Max, The Goo Goo Dolls, Marisol ...

Music box
Nedjelja, 06.12.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave