Emisija 25.10.2020.

Emisija 25.10.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Burak Yetter, Bebe Rexha featuring Doja Cat, Katy Perry, The Bastardz featuring Mario Huljev i Wild Cherry. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

BURAK YETTER – TEENAGE RUNAWAY

Burak Yeter je dokazao da se nalazi u samoj eliti europskih DJ zvijezda i producenata. Posljednji singl koji je Burak predstavio, "Teenage Runaway", za buduće mjesece čuva onu ljetnu vibru uz nostalgičnu notu. Vesela i poletna, ovo je jedna od onih pjesama koja će nas zauvijek podsjećati na ljeto 2020.

 

BEBE REXHA feat. DOJA CAT – BABY, I'M JELAOUS

Bebe Rexha vraća se na top liste najnovijim singlom "Baby, I’m Jealous" nastalim u suradnji s trenutno jednom od najtraženijih glazbenica, Dojom Cat, a u njemu istražuje nesigurnosti života u digitalnom dobu. Ovo je funky, zaigrana i samouvjerena pjesma koju je Doja Cat dodatno začinila porukom usmjerenom prema očekivanjima društva prema ženama.

 

ZONA GRAMOFONA

2007. troje radnika koji su gradili binu za koncert Akona na otvorenom ispred sveučilišta Emory u Atlanti prebačeno je u bolnicu nakon što je na njih pala nadstrešnica.

2009. Alexandra Burke otišla je na 1. mjesto britanske ljestvice albuma s albumom "Overcome".

2015. američki gitarist i saksofonist Marlo Henderson umro je u dobi od 67 godina.

1984.godine rodila se američka kantautorica Katy Perry.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

THE BASTARDZ feat. MARIO HULJEV – ŠTO JE SVIJET BEZ NAS

The Bastardz i Mario Huljev predstavljaju singl "Što je svijet bez ljubavi" kojim Bastardzi najavljuju slavljeničko izdanje. "Inspiracija za pjesmu je nastala u vrijeme corona pandemije, pa usprkos teškoj situaciji, nosi izvjesnu dozu optimizma, jer vjerujemo da je ljubav lijek za sve. Nastala je, kao i obično u slučaju The Bastardz, prvo glazba, traži se i nalazi dobar ritam i dobar groove, lijepe harmonijske progresije, fina melodija i onda se na to nadoveže i odgovarajući tekst.", ispričao je Zoran Jaeger Jex.

 

ONE HIT WONDER

 

WILD CHERRY – PLAY THAT FUNKY MUSIC

Wild Cherry je bio rock band koji je imao veliki hit, funk pjesmu "Play That Funky Music" iz 1976. godine. Nakon određenog neproduktivnog vremena jednostavno su se razišli. "Play That Funky Music" postala je veliki hit po izdanju 1976. godine, dosegnuvši prvo mjesto na Billboard R&B i pop ljestvici, te su singl i debi album grupe Wild Cherry dostigli platinastu nakladu.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 05.12.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Sam Feldt & Karma Child featuring Tabitha, Ava Max, The Goo Goo Dolls, Marisol ...

Music box
Nedjelja, 06.12.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave