Emisija 01.06.2020.

Stetoskop Stetoskop
Andrea Latifović, Morin Hukić, Denis Fable i Damir Gregurić Grga gosti Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan/HRT) Andrea Latifović, Morin Hukić, Denis Fable i Damir Gregurić Grga gosti Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Denis Fable, Damir Gregurić Grga, Andrea Latifović i Morin Hukić gosti Stetoskopa (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Gosti Tatjane Kaštelan su Morin Hukić, Andrea Latifović, Denis Fable i Damir Gregurić Grga. Članovi Gradskog društva Crvenog križa Labin. Pomoć, utjeha, lijepa riječ i potpora sada su mnogima potrebni više nego ikada, kažu. Ta pomoć ni s druge strane nema cijenu, a čovjeku nosi najveće bogatstvo.

Morin Hukić je ravnateljica Gradskog društva Crvenog kriza Labin. Kroz brojne humanitarne projekte vodi tim s preko 150 volontera. Denis Fable, poduzetnik koji s cijelom obitelji volontira, donira te sudjeluje u brojnim humanitarnim aktivnostima. Andrea Latifović je volonterka i darivateljica krvi, kao i Damir Gregurić Grga koji je i bivši član interventnog tima Crvenog križa.

Gradsko društvo Crvenog križa Labin ove godine, zbog epidemije koronavirusa, nažalost neće organizirati ljetni kamp mladih Duga u Tunarici, koji obilježava jubilarnih 25 godina djelovanja. No, nadoknadit će to i proslaviti kad korona kriza prođe. Korona je ostavila tragove ali ne damo se, ističu članovi labinskog Društva, koji imaju snage i za druge, što danas uopće nije lako. Hvala im!

U nastavku razgovora slušamo Morin i pjesmu I'm not the only one!

Morin Hukić, Andrea Latifović, Denis Fable i Damir Gregurić Grga

O emisiji Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Pročitaj više

Stetoskop
Stetoskop

HRT – Radio Pula — Obrazovanje, djeca i mladi, društvo, život, znanost

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Sljedeća emitiranja

Ponedjeljak, 10.05.2021. 19:15 - 19:30

Ponedjeljak, 17.05.2021. 19:15 - 19:30