Začini

Začini

Knjige o začinskim biljkama danas nisu rijetkost, međutim na našem tržištu pojavila se knjiga Stjepana Pepeljnjaka i Zvonimira Kozarića, "Začini - mikrobi, antimikrobna svojstva i primjena", priručnik kojega ćete, ako volite hranu i začine, ili ako ste student ili stručnjak za medicinu ili neko drugo srodno područje, vjerojatno često konzultirati. O začinima i njihovim antimikrobnim svojstvima, primjeni u kuhanju i zaštiti hrane i drugim temama u ovoj emisiji govori prof. dr. Stjepan Pepeljnjak. Urednica: Blanka Jergović

Začini

Preuzmite datoteku

Začini 20,6 MB

O emisiji Znanost i društvo

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Pročitaj više

Znanost i društvo
Znanost i društvo

HRT – HR 3 — Društvo, znanost

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Najave

Znanost i društvo

Srijeda, 24.07.2019. 13:00 - 13:30

Opća skupština Ujedinjenih naroda proglasila je 2019. godinu Godinom Periodnog sustava elemenata uz 150.-tu obljetnicu njezina objavljivanja. O tom sustavu i njegovom autoru, Dmitriju Ivanoviču Mendeljejevom u ovoj emisiji govore ...

Sve najave
Poslušajte

Komarci 10.07.2019.
Srijeda, 10.07.2019 13:00

Emisija 03.07.2019.
Srijeda, 03.07.2019 13:00

Začini
Srijeda, 26.06.2019 13:00

Matematika: od bauka do inspiracije i primjene
Srijeda, 19.06.2019 13:00