Začini

Začini

Knjige o začinskim biljkama danas nisu rijetkost, međutim na našem tržištu pojavila se knjiga Stjepana Pepeljnjaka i Zvonimira Kozarića, "Začini - mikrobi, antimikrobna svojstva i primjena", priručnik kojega ćete, ako volite hranu i začine, ili ako ste student ili stručnjak za medicinu ili neko drugo srodno područje, vjerojatno često konzultirati. O začinima i njihovim antimikrobnim svojstvima, primjeni u kuhanju i zaštiti hrane i drugim temama u ovoj emisiji govori prof. dr. Stjepan Pepeljnjak. Urednica: Blanka Jergović

O emisiji Znanost i društvo

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Pročitaj više

Znanost i društvo
Znanost i društvo

HRT – HR 3 — Društvo, znanost

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Sljedeća emitiranja

Srijeda, 04.03.2020. 13:00 - 13:30

Srijeda, 11.03.2020. 13:00 - 13:30

Poslušajte

Otpornost na antibiotike, znanstveni aspekt
Srijeda, 26.02.2020 13:00

Genetika boli 19.02.2020.
Srijeda, 19.02.2020 13:00

Sveučilište i grad, 12.02.2020.
Srijeda, 12.02.2020 13:00

Emisija 05.02.2020.
Srijeda, 05.02.2020 13:00