Najave: Radio scena - izlog Dramskog programa

Subota, 15.05.2021 18:05

Borna Vujčić: PEČAT

Poslije revolucije u neimenovanoj državi, u ime novog društva pravednosti, uspostavila se gvozdena ruka birokratskog aparata koji sve nadgleda, pa tako i vrijednosti ljudskog života. U ovom društvu životi se dijele na više i manje vrijedne, te je zato ljudsko tijelo društvena imovina.

Subota, 29.05.2021 18:05

Đuro Sudeta: MOR

ĐURO SUDETA: „MOR“ Adaptacija: Lada Martinac-Kralj Lirsko- fantastična pripovijest Đure Sudete „Mor“ i u ovoj radijskoj inačici vibrira između guste proze i elegantnih dijaloških umetaka. Tema „drugačijeg“ i njegov tragičan sudar s banalnošću svakodnevice pojačana je u adaptaciji postupkom dupliranja glavnog junaka kojeg se snima u dva glasa i dva različita odnosa prema mikrofonu. U režiji Darka Tralića glume: Marko Petrić Sven Medvešek, Vanda Winter, Žarko Potočnjak, Kruno Šarić, Mirna Medaković i Damir Poljičak Ton Majstor: Srđan Nogić Glazbena urednica: Franka Meštrović (Premijerno emitirano u emisiji Radio-drama)


Radio scena - izlog Dramskog programa
Radio scena - izlog Dramskog programa

HRT – HR 1 — Književnost, dramski program

Emisija bipolarnog karaktera, dijelom posvećena radiodramskim revitalizacijama djela iz hrvatske književne baštine, a dijelom koncipirana kao izlog najboljih novijih emisija Dramskog programa premijerno emitiranih na trećoj i drugoj mreži.

Najave

Borna Vujčić: PEČAT

Subota, 15.05.2021. 18:05 - 18:44

Poslije revolucije u neimenovanoj državi, u ime novog društva pravednosti, uspostavila se gvozdena ruka birokratskog aparata koji sve nadgleda, pa tako i vrijednosti ljudskog života. U ovom društvu životi se ...

Đuro Sudeta: MOR
Subota, 29.05.2021. 18:05 - 19:00

Sve najave
Poslušajte