Hrvatski radio

Prvi program

Radio most - Prvi program Hrvatskoga radija

23.07.2022.

15:33

Autor: Hrvatski radio

Radio most - Prvi program Hrvatskoga radija

Radio most - Prvi program Hrvatskoga radija

Foto: Hrvatski radio / HRT

Pelješki most - most koji spaja Hrvatsku. Budite uz Hrvatski radio, 26. srpnja - prvi doznajte što se sve događa na Pelješkom mostu i oko njega. Ne propustite prigodnu emisiju Ljeto na Prvom, javljanja naših reportera u Uvijek Prvi te u vijesti i velike informativne emisije s obje strane mosta, zanimljive reportaže, prvi dojmovi građana. Posebna emisija koju emitiramo na Radio Dubrovniku i 1. programu Hrvatskoga radija uoči svečanog otvorenja Pelješkog mosta na rasporedu je od 19 do ponoći.

U Ljetu na Prvom s nama je Slobodan Nano Vlašić. Uz javljanje uživo s Pelješkog mosta, govorimo o turističkoj i eno-gastronomskoj ponudi Stonskog primorja. Gost dana je glavni projektant Pelješkog mosta Marjan Pipenbaher, objavljujemo zapis s promocije monografije o 60 godina Zračne luke Dubrovnik, razgovaramo o špici sezone u Jadranskim luksuznim hotelima i predstavljamo turističku razglednicu doline Neretve.


Mnogobrojni gosti, izravni prijenos svečanosti. Što će se promijeniti u Neumu nakon otvaranja mosta? Kakav će biti protok roba iz doline Neretve? Reportaža o školjkarima u Malostonskom zaljevu, javljanja repotera, samo je dio posebnog programa koji od 19:00 do ponoći uređuju i vode Silva Capurso i Mislav Togonal.

Radio most, 26. srpnja, slušajte na našim frekvencijama - Radio Dubrovniku i 1. programu Hrvatskoga radija, a pratite na našim društvenim mrežama i internetskim stranicama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.