3. Ljeto u Valamaru: Morcheeba u Dubrovniku 10. kolovoza!

3. Ljeto u Valamaru: Morcheeba u Dubrovniku 10. kolovoza!

Foto: Valamar

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera i ovog ljeta građanima i posjetiteljima Dubrovnika donosi najljepše ljetne doživljaje na Babinom kuku koji se u protekle tri godine profilirao kao destinacija vrhunske zabave.

Valamar s ponosom predstavlja prvo strano ime na Ljetu u Valamaru, bend koji je tijekom niza sjajnih koncerata izgradio poseban odnos s hrvatskom publikom - troje vrsnih umjetnika pod zajedničkim nazivnikom Morcheeba!

Morcheeba se na sceni pojavila 90-ih godina kada se trip-hop probijao na ljestvice, a nakon prvog albuma bilo je jasno da će se dugo zadržati na svjetskim pozornicama. To su i dokazali, a "Rome Wasn’t Built In A Day", "Trigger Hippie", "Part Of The Process" i "Otherwise" samo su neke od pjesama koje ćemo pod zvjezdanim nebom kampa Solitudo slušati 10. kolovoza. Ulaznice za ovaj koncert koji će zasigurno obilježiti ne samo Ljeto u Valamaru, već i ljeto u Dubrovniku, biti će uskoro u prodaji.

Ovogodišnja, treća po redu sezona Ljeta u Valamaru započinje 14. lipnja i trajati će sve do 13. rujna, a obilježit će je prvenstveno dobra zabava uz poznata imena showbiz scene, raznoliki sadržaj i maštoviti nastupi, a svi detalji ovogodišnjeg programa biti objavljeni u prvoj polovici svibnja.