ACI-jeva ulaganja u jug Hrvatske

ACI-jeva ulaganja u jug Hrvatske

Zvonimir Pandza/Vecernji list

U Prostornom planu Dubrovačko-neretvanske županije postoji 20-tak lokacija za nove marine, pa će u ACI-ju razmotriti te lokacije i odlučiti ima li interesa za daljnja ulaganja na području Županije

Župan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s novim direktorom ACI-a Draženom Nikolićem i direktorom marine u Komolcu Matom Frankovićem razgovarao o razvojnim planovima ACI-a u Rijeci dubrovačkoj te u Slanome. Dražen Nikolić izrazio je zadovoljstvo izmjenama Prostornog plana Dubrovačko-neretvanske županije kojima je omogućeno proširenje marine u Komolcu.
Bilo je riječi i o  skorom početku gradnje marine u Slanomu, ali i o interesu ACI-a za druga ulaganja u marine i privezišta na području Županije. Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je dobru suradnju s ACI-jem do sada te izrazio nadu da će se razvojni planovi realizirati kao je planirano. Naveo je da u Prostornom planu Dubrovačko-neretvanske županije postoji 20-tak lokacija za nove marine te predložio ACI-ju da razmotri te lokacije i odluči ima li interesa za daljnja ulaganja na području Županije.