Bogat zabavni program od Grada do Elafita

Bogat zabavni program od Grada do Elafita

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Turistička zajednica grada Dubrovnika nastavlja s organizacijom niza zabavnih događanja u Gradu te ljetnih manifestacija na Elafitima i u turističkim mjestima. Večeras se nastavljaju "Večeri uz gitaru", na Porporeli od 21 do 23 sata, uz akademskog glazbenika Pera Škobelja.

Za predstojeći vikend pripremaju se raznovrsna zabavna događanja.

Tako će se u petak 9. kolovoza u 21 sat ispod platana u Orašcu za najmlađu publiku prikazati animirani film “Ekipa iz džungle”. Na rivi Donjeg Čela na Kalamoti u 21.30 koncert održati Ženska klapa FA Linđo. Istu večer u isto vrijeme, u okviru Ljetne škole filma Šipan, u Šipanskoj luci sve otočane i njihove goste zabavljat će Queen Real Tribute band.

U subotu 10. kolovoza u suorganizaciji s Udrugom Penatur, Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira Pilarsku noć s legendarnim Trio guštima, koji će se, kao i uvijek, pobrinuti za odličnu atmosferu. Istu večer u 21 sat u Zatonu Malom na ljetnoj pozornici zaplesat će Dubrovački primorski svatovi, a zasvirati Limena glazba Zaton. U 22 sata na rivi u Brsečinama klapa Kampanel zabavljat će mještane i njihove goste.

U nedjelju 11. kolovoza u 21.30 u Orašcu ispod platana nastupit će Plesni studio Lazareti.

U ponedjeljak 12. kolovoza na Lopudu u crkvi svetog Nikole u 21 sat koncert će održati Splitski gitaristički kvartet, a istu večer u isto vrijeme u Šipanskoj će se luci, u okviru Ljetne škole filma Šipan, održati predstava Mak teatra.