Dan Osnovne škole Marina Getaldića

Dan Osnovne škole Marina Getaldića Dan Osnovne škole Marina Getaldića

Foto: Marko Giljača

Za kraj uspješne godine učenici i učitelji Osnovne škole Marina Getaldića priredili su zanimljiv i bogat program povodom Dana škole, koji je održan ovog četvrtka u dvorištu školske zgrade Centar.

Posebnu zahvalu u ime kolektiva i prigodni poklon, umjetničku sliku s motivom našeg parca svetog Vlaha ravnateljica Silvana Bjelovučić uručila je svojoj dugogodišnjoj prethodnici Jadranki Dabrović, zahvalivši za sve lijepe stvari koje je učinila u OŠ Marina Getaldića.

Dan škole je započeo još ujutro sportskim natjecanjima. Učenici nižih razreda natjecali su se u graničaru, dok su stariji učenici igrali odbojke i nogometa. Poslijepodne su se u dvorištu povijesne zgrade u srcu Grada okupili učenici, roditelji u učitelji kako bi prigodnim programom svi skupa obilježili kraj još jedna uspješne školske godine. Program je pokazao svu raskoš talenta malih Getaldića, od nastupa zbora, preko ritmičkih i plesnih nastupa, recitacija, igrokaza i još puno toga. Vrijedni i marljivi učenici sa svojim profesorima pripremili su zabavni program pun veselja i igre. A kad školsko zvono utihne sljedećeg utorka, žamor i smijeh preselit će se iz školskih klupa na ulice i spjađe Grada. (Marko Giljača)