Danas humanitarna "Konavoska biciklijada"

Danas humanitarna "Konavoska biciklijada"

BK Konavle

Biciklistički klub Konavle u suradnji s Agroturizmom Konavle organizira humanitarnu "Konavosku biciklijadu" danas u 16 sati. Okupljanje je u Ljutoj, Izletište mlin u blizini Konavoskih dvora. Biciklijada je rekreativnog karaktera i namjenjena je za sve uzraste!

Osobe mlađe od 14 godina mogu nastupiti uz pratnju osobe starije od 16 godina.

Biciklijada se vozi od mosta na Ljutoj do Franjevačkog samostana u Pridvorju kroz polje. U Pridvorju je organizirano zajedničko druženje uz predah i posjet Odjelu za arheologiju i spomeničku baštinu Muzeja i galerija Konavala. Po povratku u Ljutu je za sve sudionike organizirano osvježenje i igre za najmlađe. Završetak biciklijade planiran je oko 19 sati.

Donirana sredstva uplatit će se novoosnovanoj zakladi "Otac Ivan Fjorović" i namjenjena je za potrebite u Konavlima.

Za vrijeme biciklijade preporuča se nošenje zaštitne kacige. Na raspolaganju će biti određen broj kaciga te Vas molimo da ih rezervirate.

Upozoravaju se vozači da su se dužni pridržavati svih prometnih propisa, voziti jednim kolničkim trakom uz desni rub kolnika budući da se vozi po prometnici koja nije zatvorena za ostali promet.

Od opreme preporuča se ponijeti: Ispravan bicikl, kacigu, vodu, rezervnu sportsku odjeću za presvlačenje, zaštitu od sunca!