Danas premijera projekta "Dubrovnik - The World's 1'st Quarantined City"

Danas premijera projekta "Dubrovnik - The World's 1'st Quarantined City"

TZ Grada Dubrovnika

U organizaciji BSH Events i Mr. Afterparty - a, jednog od najutjecajnijih društvenih brandova u elektroničkoj glazbi diljem svijeta, Dubrovnik je prvi domaćin jedinstvenog glazbenog događaja na spektakularnom glazbenom putovanju kroz povijesno i kulturno blago najzanimljivijih svjetskih gradova.

Riječ je o novoj seriji "Stream City Live", a događaj, u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, započinje u Dubrovniku danas u 18 sati. Prenosit će se na stranicama Mr. Afterpartyja kao i BSH Events te na Facebooku Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Nedjeljni DJ set iz Dubrovnika ići će s dvije lokacije, iz Lazareta i s gradskih zidina.

Pijanist i violinist locirani na dva različita mjesta upoznat će vas s DJ setovima u vrijeme zalaska sunca što dodatno pridonosi posebnom ugođaju.

Dubrovnik je za ovaj glazbeno - kulturni događaj odabran zbog bogate kulturno-povijesne baštine, s posebnim naglaskom na činjenicu da je grad s najstarijom karantenom na svijetu. U doba raznih zaraznih bolesti i kako bi se spriječilo njihovo širenje, Veliko vijeće Dubrovačke Republike je 1377. godine donijelo odluku kojom se prvi put u svijetu u Dubrovniku uvodi karantena. Lazareti su tad s kompleksom od osam zgrada i pet dvorišta bili najveći trgovački tranzitni centar na Jadranu i jedno od najbolje organiziranih karantena na Mediteranu.

Ovo glazbeno putovanje osmišljeno je kao kombinacija glazbe i kulture s ciljem isticanja bogate baštine gradova. Kroz impresivne fotografije i video snimke arhitekture grada, live DJ set zadovoljit će i najzahtjevnije glazbene znalce.

Događanje je humanitarnog karaktera te prihod ide Društvu distrofičara i oboljelih od cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije.

Premijeru glazbenog događaja možete gledati osim na Facebook stranici Turističke zajednice grada Dubrovnika https://www.facebook.com/ExperienceDubrovnik/  također i na: 

STREAM CITY Live :: DUBROVNIK - THE WORLD'S 1ST QUARANTINED CITY

WHERE TO WATCH:

Facebook:https://bit.ly/2ZnoIk3

Instagram:https://bit.ly/2ZkeFMH

Youtube:https://bit.ly/2XbTSIM

Twitch:https://bit.ly/2WP9x1z