Danas sjednica korčulanskog Gradskog vijeća

Danas sjednica korčulanskog Gradskog vijeća

Radio Dubrovnik

Za danas poslijepodne u 17 sati zakazana je 33. sjednica Gradskog vijeća Grada Korčule u kino dvorani Doma kulture u Korčuli. Među 17 točaka dnevnog reda ističe se izvješće gradonačelnika o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2020. godine.

Sedam ih je po izvješćima rada gradskih ustanova i institucija za prošlu i programe rada za ovu godinu: Gradskog muzeja, Gradske knjižnice „Ivan Vidali“, Dječjeg vrtića Korčula, Centra za kulturu, Ustanove „Športski objekti" te Izvješće o radu Savjeta mladih Grada Korčule za 2020. godinu.

Predloženi su i Konačni prijedlog odluke o izmjeni Odluke o plaći i drugim pravima Gradonačelnika i Zamjenika gradonačelnika iz radnog odnosa,Konačni prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o nerazvrstanim cestama na području Grada Korčule,Suglasnost na prijedlog (novog) pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Gradskog muzeja.

Prema najavi Sjednica će se održati kombiniranim načinom, putem videokonferencije za vijećnike koji ne mogu prisustvovati, te u kino dvorani Doma kulture za sve vijećnike koji mogu prisustvovati sjednici.