Dobroslavić i Franković čestitali Ramazanski Bajram

Dobroslavić i Franković čestitali Ramazanski Bajram

Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputili su čestitku glavnom dubrovačkom imamu Salkanu ef. Heriću, Islamskoj zajednici u Dubrovniku i svim sugrađanima muslimanske vjeroispovijesti u povodu Ramazanskog Bajrama.

Poštovani gospodine Herić,

u ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno upućujem Vama i svim pripadnicima islamske zajednice čestitke u prigodi proslave Ramazanskog bajrama, najvećeg islamskog blagdana, kada se obilježava završetak svetog mjeseca Ramazana i ramazanskog posta.

Proslava i ovog blagdana obilježena je ograničenjima koje nameće pandemija koronavirusa, no bez obzira na to želim Vam da predstojeće blagdane provedete u ozračju vjerskog i obiteljskog zajedništva, u duhu sreće i mira.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,

Župan
Nikola Dobroslavić

 

 

Poštovani gospodine Herić, 

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno ime, Vama i svim našim sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom velikog blagdana Ramazanskog Bajrama.

U ovim trenucima kada se svijet nalazi pred velikim izazovima, posebno se uzdamo uzajedništvo, međusobno poštovanje i toleranciju. Te vrijednosti uvijek su bile i uvijek će biti vodilja našeg grada, jer znamo da zajedničkim snagama možemo stvoriti život dostojan svakog čovjeka i očuvati bogati identitet. Kroz teška vremena neka nas vodi optimizam i nada u ljepšu budućnost.

Želim vam svima puno zdravlja i sreće, provedite ove dane u ozračju mira i obiteljske radosti.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Gradonačelnik Grada Dubrovnika
Mato Franković