Dobroslavić i Franković čestitali Uskrs pravoslavnim vjernicima

Dobroslavić i Franković čestitali Uskrs pravoslavnim vjernicima

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputili su čestitke parohu Srpske pravoslavne crkve u Dubrovniku Vladanu Perišiću i svim pravoslavnim vjernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru.

Čestitke donosimo u cijelosti.

"Poštovani gospodine Perišić,

u ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno ime, Vama i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

Uskršnje vrijeme donosi nam nadu i vjeru u pobjedu dobra nad zlom, života nad smrću. Želim vam da ovaj najveći kršćanski blagdan provedete u miru i blagostanju okruženi bližnjima.

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs.

S poštovanjem,

Župan
Nikola Dobroslavić"

 

"Poštovani gospodine Perišić,

Vama i svim vjernicima pravoslavne vjere od srca želim čestitati Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Želim da duhovno ozračje Uskrsa doživite kao vrijeme istinskog zajedništva, ljubavi i nade. To je  vrijeme u kojem iznad svega cijenimo temeljne ljudske vrijednosti jer znamo da su upravo te vrijednosti dovoljne da budemo uistinu zadovoljni i znamo da osnaženi vjerom u bolju budućnost možemo nastaviti zajednički širiti mir i optimizam u našem društvu.

Neka Vam ovaj blagdan bude ispunjen radosnim i sretnim trenutcima, u krugu voljene obitelji i prijatelja.

Hristos voskrese!"

S poštovanjem,

Gradonačelnik Mato Franković"