Drugaši, prijavite se na natjecanje "Slatka cesta"!

Drugaši, prijavite se na natjecanje "Slatka cesta"!

Sigurnost u prometu

"Slatka cesta" je županijsko edukativno preventivno natjecanje osnovnih škola, odnosno učenika svih drugih razreda, u poznavanju prometnih pravila - javljaju novi projekt iz udruge "Sigurnost u prometu".

Iako se prometna kultura sustavnije počinje učiti u samoj školi, vrlo je važno da, radi sigurnosti djeteta i svih sudionika u prometu, roditelji neke osnove ponašanja i kretanja dijete nauče i prije polaska u prvi razred.

Obzirom da su danas djeca jedna od najugroženijh skupina u prometu, cilj ovog natjecanja je utvrditi njihovo znanje i koliko doista znaju o samostalnom sudjelovanju u prometu!

Natjecanje će se održati u OŠ Ivan Gundulić - Gruž koja je domaćin natjecanja i to 6. ožujka od 12 do 13 sati.

Svaka osnovna škola bi trebala prijaviti ekipu po dva člana, učenika drugih razreda svoje škole, koji će ih predstavljati na natjecanju! Pobjednici će dobiti medalje i pehar koji ide školi, dok će im dodatne slatke nagrade osigurati slastičarna DOLCE VITA!

Ravnatelji škola i roditelji mogu prijaviti svoje mališane na ovo edukativno preventivno županijsko natjecanje. Prijave se zaprimaju do 4. ožujka putem emaila dpavela@gmail.com.