DU Motion Runners' days 2020. održat će se krajem rujna!

DU Motion Runners' days 2020. održat će se krajem rujna!

Du Motion

Organizatori sportske manifestacije "Du Motion - Runners' Days Dubrovnik" objavili su kako se događaj, koji se imao održati u planiranom terminu 25. i 26. travnja a zbog COVID-19 pandemije je odgođen, održati 26. i 27. rujna.

"Drage trkačice I trkači, kao što smo već ranije objavili, zbog neizvjesnosti koju je donijela COVID-19 pandemija i mjera koje se trenutno poduzimaju u Hrvatskoj i svijetu, bili smo prisiljeni odgoditi ovogodišnje izdanje Du Motiona najavljeno za travanj u Dubrovniku. Novi datumi održavanja utrka su 26. i 27. rujna 2020. Svjesni smo da je odluka o odgađanju Du Motiona mnogima teško pala, ali smo vam pravovremenom reakcijom željeli omogućiti da reorganizirate svoj dolazak u Dubrovnik, unaprijed rezerviran smještaj, avionske karte…

Svi trkači koji su se registrirali za utrke 25. i 26. travnja automatski su prijavljeni za utrke u novom terminu 26. i 27. rujna, a sve informacije vezane uz promijenjene datume održavanja Du Motiona primit će putem e-maila.

Svima kojima novi termin ovogodišnjih utrka iz bilo kojeg razloga ne odgovara, nudimo mogućnost prebacivanja registracije u 2021. ili bilo koju iduću godinu održavanja Du Motiona, kao i mogućnost prebacivanje registracije na druge trkače. O svim eventualnim promjenama kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@du-motion.com.

Veliko vam hvala na brojnim izrazima podrške, strpljenju i razumijevanju koje ste pokazali u ovoj dosad nezabilježenoj situaciji.

Ovim putem želimo iskazati podršku cijeloj trkačkoj zajednici i kolegama organizatorima koji su, baš poput nas, bili prisiljeni otkazivati ili odgađati događaje nakon višemjesečnog mukotrpnog rada na pripremama. No, ponovit ćemo još jednom - zdravlje i sigurnost su iznad svega! Isključivo odgovornim ponašanjem i pridržavanjem uputa nadležnih tijela možemo doprinijeti zaustavljanju pandemije i ostavljanju ovih teških vremena iza nas.

Želimo zahvaliti i svim našim partnerima na izuzetnoj kooperativnosti i brzoj reakciji zahvaljujući kojima smo uspjeli dogovoriti novi termin održavanja.

Hvala vam svima još jednom od srca! Vi ste uistinu naši trkački heroji! Vidimo se ove jeseni u Dubrovniku!", stoji u priopćenju Du Motion Tima.