Dubrovnik opet postaje centar svjetskog tenisa!

Dubrovnik opet postaje centar svjetskog tenisa!

Dubrovnik DUB Bowl

Šesti međunarodni teniski turnir za djecu do 11 i 13 godina "Dubrovnik DUB Bowl" ove je godine privukao oko 150 djece iz 38 država, najboljih mladih tenisača na svijetu. Turnir će se održati na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinu polju i Valamar grupacije na Babinom kuku od 17. do 23. lipnja.

"U proteklih godina Turnir je okupio više od 900 djece iz 60 država svijeta, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti, a uz službeni natjecateljski dio, mlade buduće zvijezde uživat će i u bogatom popratnom programu Turnira, koji za cilj ima promovirati Grad", rekao je direktor turnira Pasko Barović.

O snazi ovoga Turnira najbolje govore sponzori koji ga podupiru iz godine u godinu a radi se o najvećim teniskim brendovima, pa će tako pobjednici ovoga Turnira otići s pozivnicama za sudjelovanje na prestižnoj IMG Akademiji, turniru Les Petits As, nekoliko ITF turnira i poklonu tvrtke Yonex.

Uz to, posebno je važno naglasiti da na turniru sudjeluju i dubrovačka djeca, čime im se omogućuje neprocjenjivo međunarodno tenisko iskustvo. Zadovoljstvo djece, mladih tenisača, od kojih će neki, sigurni smo, osvajati najpoznatije svjetske turnire, radost njihovih roditelja i trenera, odlična atmosfera i jedan od najljepših gradova na svijetu pokazali su se izvrsnom kombinacijom.

Vrijedi naglasiti i da je Dubrovnik Dub Bowl ove godine Grad Dubrovnik uvrstio među sportske manifestacije od važnosti za Grad.

Dubrovnik DUB Bowl više je od običnog turnira – to je mjesto je gdje se djecu podučava fair playu, toleranciji, uvažavanju različitosti. Dubrovnik DUB Bowl mjesto je gdje je svaki sudionik zvijezda bez obzira na rezultat.