Edukacijski ciklus "Upravljanje volonterskim programima" u udruzi Bonsai

Edukacijski ciklus "Upravljanje volonterskim programima" u udruzi Bonsai

Volonterski centar

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai organizira besplatnu eduakciju "Upravljanje volonterskim programima", koja će polaznicima omogućiti stjecanje svih potrebnih znanja u vođenju i koordiniranju volonterskih programa unutar svojih organizacija.

Edukacija će se odvijati u prostorijama Dubrovačke razvojne agencije DURA, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, u travnju i svibnju 2019. i podjeljena je u dva trodnevna modula:

Modul 1: 18.-20. travnja 2019. - "Planiranje volonterskog programa, opis posla volonterskog koordinatora, opis posla volontera, pronalaženje, selekcija i uključivanje volontera"

Modul 2: 2. i 4. svibnja 2019. – "Standardi kvalitete za volonterske programe, podrška i supervizija volontera, izrada potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje, evaluacija volontera i volonterskog programa"

Sukladno kurikulumu kreiranom i odobrenom od strane Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, svi polaznici koji uspješno završe edukaciju razviti će kompetencije potrebne za uvođenje ili unaprijeđenje volonterskih programa u vlastitim organizacijama.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ovu BESPLATNU radionicu do 16. travnja. 2019. na sljedeći email: ured.vcd@gmail.com.

Ova aktivnost dio je lepeze usluga koje Lokalni volonterski centar nudi u svojoj zajednici sukladno propisanim standardima i djelom je sufinancirana iz proračunskih sredstava Grada Dubrovnika.

Volonterski centar