Franković primio zlatne vozače Auto kluba Dubrovnik Racing

Franković primio zlatne vozače Auto kluba Dubrovnik Racing

Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Mato Franković primio je vozače Auto kluba Dubrovnik Racing Mara Franića, Žarka Knega i člana uprave kluba Nikšu Stahora, povodom osvajanja Prvenstva Hrvatske te im čestitao i izrazio iskreno zadovoljstvo zbog sjajnog rezultata na natjecanju koje se održalo početkom rujna u Češkoj.

„Iznimno smo ponosni i sretni zbog osvojenog zlatnog odličja kojeg ste nam iz Brna donijeli u naš Dubrovnik. Klupski uspjeh i uspjeh dubrovačkog sporta u budućnosti uz Vas je može se slobodno reći, zagarantiran“ istaknuo je gradonačelnik u ovoj prigodi.

Tijekom prijema članovi kluba Auto kluba Dubrovnik Racing iznijeli su vlastita iskustva i doživljaje sa natjecanja naglasivši pritom kako je obrana naslova prvaka i ostvarena pobjeda na Prvenstvu Hrvatske posvećena Dubravku Čikoru, legendi hrvatskog automobilizma koji je dao nemjerljiv doprinos Auto klubu Dubrovnik Racing i razvoju dubrovačkog sporta.

Gradonačelnik Franković kazao je kako će Grad Dubrovnik nastaviti pratiti i podržavati rad Auto kluba, kako bi i u nadolazećim vremenima nastavili nizati brojna sportska ostvaranje.