"Good Food Festival": Tko se uključio u Tjedan restorana?

"Good Food Festival": Tko se uključio u Tjedan restorana?

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Tijekom Good Food Festivala od 14. do 20. listopada održavat će se Tjedan restorana, slatka festivalska ponuda te vinokušnje. Vrijedni kuhari tridesetak dubrovačkih restorana i pastićerija posebno su kreirali festivalske menije od tri slijeda po promotivnim cijenama od 100 do 150 kuna,

Moći će se kušati tijekom cijelog Festivalskog tjedna.

Iskoristite ovu sjajnu priliku i posjetite restorane u kojima do sad niste bili, dopustite da vam dubrovački ugostitelji pokažu koliko su jela iz njihove ponude ukusna, kreativna i primamljiva.

Restorani koji sudjeluju su: Gradska kavana Arsenal, Restoran Banje Beach, Bistro 49, La Capella Terrace & Restaurant, Cantina mexicana Chihuahua, Restoran Dalmatino, Restoran Steakhouse Domino, Restoran Fat Cats, Restoran Gusta me, Konoba Jezuite, Bistro Izvor, Restoran Klarisa, Restoran LAJK, Hotel Lero Piano bar, Restoran Magellan, Restoran Maskeron, Restoran Mimoza, Moskar Street Food, Restoran Miramare - Hotel Valamar Collection Dubrovnik President, Restoran Orka, Restoran Orsan, Restoran Pantarul, Restoran Porat - Hilton Imperial Dubrovnik, Rhea Silvia Wine & Tapas bar, Restoran Sesame, Sunset Beach Trattoria, Restoran Stara Loza, Restoran Taj Mahal - Hotel Lero, Bistro Tavulin, Restoran Tramuntana - Hotel More, Restoran Trinity Oriental Fusion Lounge, Restoran Urban & Veggie, Konoba Veranda I Restoran Zuzori.

Slatku festivalsku ponudu nude Slastičarna Gianni, Slatki kutak, Sunset Beach Trattoria, Pastićerija Mala truba, Hotel Hilton Imperial, Pool Bar hotela Lapad te Slastičarna Pupica, a vinokušnju Vinarija Škar i Winebar Razonoda.

Bogatu ponudu koju nude svi navedeni restorani, pastićerije i wine barovi možete pogledati na web stranici Turističke zajednice grada Dubrovnika ili preuzeti u tiskanom izdanju u informativnim uredima Turističke zajednice grada Dubrovnika.