Interventna policija na ulazu u vijećnicu

Interventna policija na ulazu u vijećnicu

"Natpisima 'Neka vam Razvoj golf da povišicu', 'Novo!!! Vijećnici u podnajam', 'Domaći izdajnici SDP=HDZ=HNS=HSP=HSS' i 'Andro Šuica + Olga Vićan', 'Dubrovački dogovor d.o.o. Vl. Aaron Frenkel' pokazali smo što mislimo o 'Dubrovačkom dogovoru'.“ – navodi se u priopćenju Inicijative Srđ je naš

Inicijativa Srđ je naš jutros je uoči sjednice Gradskog vijeća održala mirni prosvjed. Kako se navodi u njihovom priopćenju cilj im je bio pokazati „kako građani Dubrovnika neće zaboraviti vijećnike koji su u srpnju glasovali za izgradnju golfograda na Srđu, izdaju sugrađana i javnog interesa. Na pod ispred ulaza u gradsku vijećnicu postavili smo portrete dubrovačkih traditura (izdajnika), vijećnika tzv. 'Dubrovačkog dogovora', koalicije HNS, HDZ, SDP, HSS, HSP i DDS, tako da se u gradsku vijećnicu ulazilo gazeći po portretima vijećnika.
Natpisima 'Neka vam Razvoj golf da povišicu', 'Novo!!! Vijećnici u podnajam', 'Domaći izdajnici SDP=HDZ=HNS=HSP=HSS' i 'Andro Šuica + Olga Vićan', 'Dubrovački dogovor d.o.o. Vl. Aaron Frenkel' pokazali smo što mislimo o 'Dubrovačkom dogovoru'.“ – navodi se u priopćenju Inicijative Srđ je naš.
Okupljenih 30-ak prosvjednika čuvalo je otprilike isto toliko pripadnika MUP-a – interventnih postrojbi policije i policajaca u civilu.