Još jedan raspjevani tjedan na Elafitima i u Primorju

Još jedan raspjevani tjedan na Elafitima i u Primorju

Turistička zajednica grada Dubrovnika

U okviru ljetnih manifestacija koje se održavaju na Elafitskim otocima te u Zatonu, Orašcu, Trstenome i u Brsečinama tijekom srpnja i kolovoza, u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, bogat glazbeno zabavni program planiran je i za ovaj tjedan.

Na Lopudu organizirano je više glazbeno zabavnih događanja, tako će večeras u 21 sat u crkvi sv. Nikole koncert na klaviru imati Antonija Pacek, u petak 26. srpnja ispred Župnog dvora u 21.30 zaplesat će Zumba kids i Teens Dubrovnik, a u nedjelju u 21.30 koncert će održati Klapa Subrenum.

Na rivi u Donjem Čelu na otoku Koločepu u petak 26. srpnja u 21.30 nastupit će Klapa Ragusavecchia, a u isto vrijeme grupa Trio Adriatika zabavljat će sve okupljene ispod platana u Orašcu.

Tradicionalni ploveći koncert Limene glazbe Zaton u Zatonu Velikom održat će se u petak 26.srpnja u 21 sat, a u nedjelju 28. srpnja u Štikovici će se održati nastup Klape Malfi.

Na rivi u Brsečinama u subotu 27. srpnja u 22 sata nastupit će Klapa Cambi, a u Trstenom isti dan u 19 sati igrat će se tradicionalna revijalna nogometna utakmica Stari i mladi.