Još traje potraga za posljednjom nestalom osobom nastradaloj u požaru

Još traje potraga za posljednjom nestalom osobom nastradaloj u požaru

Grgo Jelavic/PIXSELL

Predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić izrazio je sućut obiteljima stradalih i zahvalio svim službama koje sudjeluju u sanaciji požara. Načelnik dubrovačke policijske uprave Ivan Pavličević u nastavku je informirao o tijeku potrage za posljednjom nestalom osobom koja još traje.

Predstavnik HEP-a Frane Barbarić i načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović održali su konferenciju za medije povodom jučerašnjeg požara i velike tragedije koja se dogodila u HE Plat. 

Frane Barbarić predstavnik HEP-a izrazio je iskrenu sućut obiteljima tragično stradalih djelatnika te zahvalio se svim službama koje su bile angažirane oko gašenja i sanacije požara te spašavanju djelatnika sudionika ove velike havarije.

Načelnik dubrovačke policijske uprave Ivan Pavličević iznio je najnovije informacije u svezi nastavka potrage za posljednjom nestalom osobom u kojim je kazao da se potraga nastavlja s punim intezitetom i da u istoj učestvuje više desetaka policijskih službenika, kao i ostalih službi poput GSS-a, javnih vatrogasnih postrojbi, medicinskog tima te mještana. Potraga se nastavila na župski i cavtatski akvatorij te će se dalje širiti ako to vremenski uvjeti budu dozvoljavali. Uključena je i Lučka kapetanija, koja je izdala određene obavijesti svim plovilima da povećaju oprez.

 

Preuzmite datoteke

PRESS HEP I dio 1,6 MB