Korčula se predstavlja na turističkom sajmu u Atlanti

Korčula se predstavlja na turističkom sajmu u Atlanti

Niko Perić

Korčulanska delegacija, u kojem sastavu su gradonačelnik Grada Korčule Andrije Fabris te direktor marketinga i prodaje HTP Korčula Mihajlo Grgić, sudjelovat će ovog vikenda na specijaliziranom turističkom sajmu u Atlanti u SAD-u.

"Tamo će nas dočekati Ivana Hatvalić Poljak, predsjednica uprave HTP Korčula", kazao je prije putovanja gradonačelnik Fabris, koji je u dvostrukoj ulozi (moguće i četverostrukoj): granonačelnik, predsjednik TZ Grada Korčule, gaštald bratovštine Sv. Roka i kralj Moreške, viteške igre s mačevima koju izvodi HGD “Sveta Cecilija”. 

"U skladu sa Strategijom razvoja turizma Grada Korčule i odlukama Turističkog vijeća Grada i Županije, boravak u Atlanti je za međusobno upoznavanje naših dobavljača (hotelijera, turoperatora, incoming turističkih agencija, turističkih zajednica, itd.) i američkih partnera (turističkih agencija i turoperatora) te dogovaranje buduće suradnje, nama najeminentnijeg tržišta" ,ističe korčulanski gradonačelnik.

Sve je započelo inicijativom HTP Korčula, da se ove godine Grad i HTP, kao fokus zajedničkog interesa pojačano angažiraju na turističkom tržištu Sjeverne Amerike.