Korčulanima predstavljena knjiga "Ma bit će ok" Domagoja Kneževića

Korčulanima predstavljena knjiga "Ma bit će ok" Domagoja Kneževića

Niko Perić

U petak navečer je Gradska knjižnica Ivan Vidali iz Korčule priredila u kočulanskom Domu kulture predstavljanje prve knjige blogera i kolumnista Domagoja Kneževića pod nazivom "Ma bit će ok", koja je nastala nakon više od stotinu i pedeset njegovih objavljenih kolumni.

Predstavljajući autora Milojka Skokandić, ravnateljica Gradske knjižnice Ivan Vidali, rekla je da knjiga ima 328 stranica i sadržava pedeset priča-kolumni koje je autor objavljivao svake srijede na svojoj internetskoj stranici tijekom dvije godine,gdje autor na zanimljiv i humorističan način, obrađuje životne situacije u kojima bi se svaki čitatelj mogao pronaći i prepoznati.

"Bilo nam je zadovoljstvo družiti se ponovno uživo uz autora i knjigu. Zahvaljujemo Domagoju na gostovanju!", poručila je Skokandićž.

Bloger i kolumnist Domagoj Knežević je otkrio kako je ideja o knjizi nastala nakon dvije godine redovitog pisanja i objavljivanja kratkih priča i kolumni, a knjiga je, kako ističe autor, svojevrsna kompilacija, jedan 'the best of' autorovih najdražih tekstova vezanih uz teme ,s kojima se svaki čitatelj susreće,kao:

"Odlazak u shopping s boljom polovicom, avantura zvana godišnji odmor, krediti, hipoteke… perpetuum mobile svađe s kćerima tinejdžerkama", samo su neke od tema koje se mogu pronaći u knjizi", napominje Knežević.

"Ukoliko ste zainteresirani, knjiga „Ma bit će ok“ može se posuditi u našoj knjižnici", poručila je ravnateljica Skokandić.