MNK Square: Prihvaćena ostavka trenera Gvozdena !

MNK Square: Prihvaćena ostavka trenera Gvozdena !

Ivica Gvozden (drugi slijeva u gornjem redu), Mato Cvjetković (prvi zdesna u gornjem redu), Foto: Mario Buconić (arhiva)

Na izvanrednom sastanku Uprave MNK Square-a odlučeno je da se prihvaća ostavka trenera Ivice Gvozdena podnesena nakon nedjeljnog, domaćeg ligaškog poraza. Do kraja prvog dijela prvenstva (dvije utakmice) njegovu poziciju preuzeti će Mato Cvjetković.

Priopčenje Uprave MNK Square-a prenosimo u cijelosti:

"Slijedom podnesene ostavke trenera prve momčadi „Square„–a Ivice Gvozdena nakon odigrane utakmice između MNK Square – MNK Vrgorac 23.11. 2013. održan je izvanredni sastanak Uprave 25.11.2013. kako bi prvenstveno razmotrili ovaj čin, a potom i ostala tekuća pitanja.

Jednoglasno je prihvaćena ostavka trenera Ivice Gvozdena kojemu je Uprava neizmjerno zahvalna na svemu što je u proteklih 5 godina napravio za MNK Square kao trener i kao jedna od ključnih osoba Kluba .  

Ivica Gvozden i njegov stručni team stvorili su mladu i perspektivnu momčad koja je zasigurno dobar temelj za svijetliju budućnost MNK „Square„–a.

Dosadašnji pomoćni trener Mato Cvjetković će do kraja prvog dijela prvenstva preuzeti treniranje i brigu o prvoj momčadi.

Ivica Gvozden će nastaviti s radom u Klubu kao novi član uprave. Novi član uprave Kluba je i Ante Krstanović, dok je Pero Matić istupio iz istog tijela iz osobnih razloga.

Analiziran je i tijek dosadašnjeg natjecanja u prvenstvu Hrvatske i konstatirano je da i pored nekoliko lošijih rezultata u posljednje vrijeme broj osvojenih bodova i pozicija na prvenstvenoj ljestvici zadovoljava želje i ambicije Kluba, iako smo svjesni da nam predstoji težak put do kraja natjecanja.

Ovim putem igrači i Uprava Kluba se zahvaljuju svim navijačima i simpatizerima koji prate, bodre i ustrajno navijaju za naš Klub. Ta potpora nam puno znači i igrati pred popunjenim tribinama praznik je sporta i malog nogometa, nastavit ćemo davati sve od sebe i uvjereni smo da će doći bolje igre i bolji rezultati."