Jugaši na završnici vaterpolske Lige prvaka!

Jugaši na završnici vaterpolske Lige prvaka!

Kadeti Jug Croatia Osiguranja u Barceloni

U Barceloni je u četvrtak počeo završni turnir šest najboljih momčadi vaterpolske Lige prvaka. Već su prve utakmice donijele i prva iznenađenja, beogradski Partizan je nakon peteraca pobijedio talijanski Pro Recco 19:18, a Barceloneta je bila bolja od drugog talijanskog predstavnika Brescie 6:4. U polufinalima u petak igraju Radnički i Partizan (18 sati) i Primorje EB i Barceloneta (19 sati i 30 minuta).

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja također imaju svoje predstavnike na završnici, ali u kadetskom uzrastu. Uz mlade Dubrovčane, još igraju i španjolski klubovi Barcelona, Barceloneta, Sevilla te sastav pokrajine Aragon kao i Partizan (Srbija), Marseille (Francuska) i Florencia (Italija).

Igrači trenera Mara Pulića su u četvrtfinalu pobijedili Sevillu 18:5, a u polufinalu u subotu u 9 sati igraju protiv beogradskog Partizana koji je s 20:12 bio bolji od Barcelone.

KADETI VK JUG CO

Vukojević, Pejić, Ivaniš, Farčić, Kržić, Čulina, Vidosavljević Vučić, Bego, Dadić, Brailo, Erdelez, Lončarić, Kožul, Balić, Kordić, Ucović, Crnčević. Trener: Maro Pulić.