Nakon Toma Jonesa i Il Vola dogodine u Dubrovniku - Andrea Bocelli i...?

Nakon Toma Jonesa i Il Vola dogodine u Dubrovniku - Andrea Bocelli i...?

Grad Dubrovnik

Dugo je Dubrovnik priželjkivao koncerte međunarodnih glazbenih zvijezda i konačno su nakon dugih pregovora, zahvaljujući sufinanciranju Grada Dubrovnika povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara, ove godine na najljepšoj dubrovačkoj pozornici nastupile svjetske zvijezde Tom Jones i Il Volo.

Ovim nastupima Dubrovnik se upisao među gradove koji, uz klasične izvođače, nudi u globalnim razmjerima zanimljiva glazbena imena te su osim nastupa domaćih i regionalnih zvijezda, u organizaciji Grada Dubrovnika, održana dva koncerta ovih svjetski poznatih izvođača.

No, nisu to jedine glazbene senzacije koje će nastupiti u Dubrovniku. S obzirom na brojne pozitivne komentare Dubrovčana, a znajući kako su i ulaznice planule u vrlo kratkom vremenu, Grad Dubrovnik je u suradnji s Dubrovačkim ljetnim igrama započeo pregovore s dvije velike međunarodne zvijezde za nastupe u 2020. godini.

"Jedan od njih je Andrea Bocelli dok s drugim imenom u ovoj fazi pregovora još ne možemo izlaziti u javnost. Svjesni smo činjenice kako zbog ograničenog prostora ovi koncerti ne mogu biti financijski profitabilni, ali smatramo kako su za destinaciju poput Dubrovnika oni iznimno važni za ostvarenje kvalitete pružene usluge i razinu imidža", ističu iz Grada Dubrovnika.