Nakon zračnog subvencije i za cestovni promet

Nakon zračnog subvencije i za cestovni promet

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Među točkama dnevnog reda je i Prijedlog zaključka o uvođenju sufinanciranja cijena cestarina autoceste A1 za prvu skupinu vozila za građane Grada Dubrovnika na relaciji Ploče - Zagreb - Ploče

Za subotu 30. studenog sazvana je sjednica Gradskoga vijeća grada Dubrovnika koja bi trebala biti održana u subotu 30. studenog. Među ostalim bi se trebalo raspravljati o proračunu grada za iduću te rebalansu proračuna za ovu godinu. Bit će govora i o izradi Detaljnog plana uredenja stambenog naselja za branitelje na Nuncijati.
Među točkama dnevnog reda je i Prijedlog zaključka o uvođenju sufinanciranja cijena cestarina autoceste A1 za prvu skupinu vozila za građane Grada Dubrovnika na relaciji Ploče - Zagreb - Ploče. Prema, najavama, raspravljat će se i o javnim potrebama u kulturi Grada Dubrovnika za iduću godinu, programu javnih potreba u školstvu, u predškolskom odgoju, kao i Prijedlogu socijalnog programa Grada Dubrovnika s mjerama za 2014. godinu.
Najavljene su i izmjene i dopune Pravilnika o ostvarivanju prava na kredit za školovanje, kao i Prijedlog zaključka o prihvaćanju kandidature Grada Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture za 2020. godinu.