Nastavljaju se ljetne manifestacije na Elafitima i u manjim mjestima

Nastavljaju se ljetne manifestacije na Elafitima i u manjim mjestima

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Turistička zajednica grada Dubrovnika nastavlja s organizacijom niza zabavnih ljetnih manifestacija na Elafitima i u turističkim mjestima. I za ovaj tjedan najavljuju nekoliko glazbeno zabavnih događanja.

Tako će večeras na platou luke na Lopudu u 21 sat mještane i njihove goste zabaviti klapa Subrenum, a potom grupa Valetudo.

U četvrtak 15. kolovoza nastavljaju se Večeri uz gitaru, na Porporeli od 21 do 23 sata, uz akademskog glazbenika Pera Škobelja.

U petak 16.kolovoza na Lopudu u crkvi sv.Nikole u 21 sat koncert će održati Dora Kamber i Pero Škobelj, a istu večer u 22 sata na rivi Donjeg čela na Kalamoti koncert će održati klapa Šufit.

U subotu 17. kolovoza u 21 sat ispod platana u Trstenom nastupit će klapa Subrenum, dok se "Zatonsko ljeto" nastavlja nastupom klape Ragusavecchia istu večer u 21 sat u crkvi sv. Stjepana u Zatonu Velikom.

Također istu večer u Orašcu ispod platana u 21.30 sati nastupit će klapa Kolafjaka i udruga Dubrovački primorski svatovi, dok će u isto vrijeme u Brsečinama na rivi koncert održati klapa Karaka.